Η στιγμή της μάχης με τη βροχή από σφαίρες πάνω από τις φυλακές Τρικάλων! Βίντεο



Νέα στοιχεία και ντοκουμέντα έρχονται συνέχεια στο φως της δημοσιότητας για την πραγματική μάχη που δόθηκε στις φυλακές Τρικάλων το απόγευμα της φυλακής, κατά την προσπάθεια του βαρυποινίτη, Παναγιώτη Βλαστού, να αποδράσει με ελικόπτερο.

Το νέο βίντεο που βγήκε στην επιφάνεια έχει καταγράψει κάτοικος της περιοχής και δείχνει χαρακτηριστικά το ελικόπτερο να στέκεται πάνω από τις φυλακές Τρικάλων και να προσπαθεί να πλησιάσει ώστε να μπορέσει ο Βλαστός να ανέβει στην ανεμόσκαλα.

Ακούγονται καθαρά αρκετοί από τους πυροβολισμούς, ενώ και οι περίοικοι δείχνουν σαστισμένοι από το θέαμα και τους πυροβολισμούς που ακούγονται, ενώ παρατηρούν και την ανεμόσκαλα που έριξαν οι συνεργοί του Βλαστού προκειμένου εκείνος να επιβιβαστεί στο ελικόπτερο.

Συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛ. ΑΣ.

Από την πλευρά της η Αστυνομία εξακολουθεί να συλλέγει στοιχεία τόσο από τις φυλακές όσο και από τα όπλα και τα έγγραφα που χρησιμοποιούσαν οι συνεργοί, ενώ έχουν επικεντρώσει τις έρευνες στο να εντοπίσουν και να συλλάβουν τις δύο μυστηριώδεις γυναίκες που βρίσκονταν μαζί με τους υπόλοιπους συλληφθέντες στο ελικόπτερο.

Η αναζήτηση της Αστυνομίας ξεκινάει από τη στιγμή που ενοικιάστηκε το ελικόπτερο, ενώ εξετάζονται και οι όποιες διασυνδέσεις μπορεί να είχαν οι συνεργοί του Βλαστού, οι οποίοι είναι σεσημασμένοι κακοποιοί γνωστοί από παλιά στις Αρχές, ενώ ψάχνουν να βρουν εάν τα χρήματα που χρησιμοποίησαν οι κακοποιοί είναι από εκείνα που είχαν δοθεί ως λύτρα για την απαγωγή Παναγόπουλου ή προέκυψαν από άλλη ενέργεια, πχ ληστεία.

Ο ίδιος ο Παναγιώτης Βλαστός παραμένει στο ιατρείο των φυλακών υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας παρά τις διαμαρτυρίες της συνηγόρου του ,ενώ αυτός και οι συνεργάτες του αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες,

Ειδικότερα :

    Σε βάρος του κρατουμένου Παναγιώτη Βλαστού απόπειρα απόδρασης, σύσταση και συμμετοχή σε συμμορία, ηθική αυτουργία σε διατάραξη ασφάλειας σιδηροδρόμων, πλοίων και αεροσκαφών, ηθική αυτουργία σε παράνομη κατάληψη αεροσκάφους και ηθική αυτουργία σε αρπαγή.
    Σε βάρος των δύο δραστών που επέβαιναν στο ελικόπτερο συμμετοχή σε απόδραση, σύσταση και συμμετοχή σε συμμορία, απόπειρες ανθρωποκτονιών κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, αρπαγή, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, πλαστογραφία μετά χρήσεως, διατάραξη ασφάλειας σιδηροδρόμων, πλοίων και αεροσκαφών και παράνομη κατάληψη αεροσκάφους.
    Σε βάρος των δύο γυναικών που αναζητούνται σύσταση και συμμετοχή σε συμμορία, απλή συνέργεια στη διατάραξη ασφάλειας σιδηροδρόμων, πλοίων και αεροσκαφών και παράνομη κατάληψη αεροσκάφους.

Φωτογραφία Eurokinissi

iefimerida.gr

 

 

[iframe width=”590″ height=”332″ src=”http://www.youtube.com/embed/IZ4ParYsfx4?rel=0″ frameborder=”0″ allowfullscreen]

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.