ΣΟΚ για το ΠΑΣΟΚ: Έχασε το 52,57% των μελών του σε λιγότερο από ένα χρόνο!



Σοκ ήταν για την Ιπποκράτους οι χθεσινές εσωκομματικές εκλογές για την εκλογή συνέδρων, παρά τα δήθεν χαμόγελα. Προφανώς περίμεναν ακόμα μεγαλύτερη συντριβή. Φυσικά τα καθεστωτικά ΜΜΕ και τα παπαγαλάκια του συστήματος προσπαθούν να κάνουν το μαύρο άσπρο, αλλά δυστυχώς για το ΠΑΣΟΚ τα μαθηματικά είναι αμείλικτα.

Συγκεκριμένα, στις προηγούμενες εσωκομματικές εκλογές που έγιναν στις 18-3-2012, δηλαδή πριν 11 μήνες περίπου, για την εκλογή ως αρχηγού του ΠΑΣΟΚ του μοναδικού υποψήφιου κ. Βενιζέλου, ψήφισαν, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία από την Ιπποκράτους 236.151 μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ.

Κατά τις χθεσινές εκλογές για την εκλογή συνέδρων, όπου υπήρχε και μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την εξασφάλιση ψήφων από τους υποψήφιους συνέδρους, ψήφισαν, σύμφωνα και πάλι με τα επίσημα στοιχεία της Ιπποκράτους 112.016 μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ.

Με μια απλή μαθηματική μέθοδο των τριών βλέπουμε πως το ΠΑΣΟΚ απώλεσε το 52,57% των μελών και των φίλων του μέσα σε 11 μόνο μήνες!!!

Τώρα μπορούν να πανηγυρίζουν όσο θέλουν στο ΠΑΣΟΚ ότι δήθεν το κόμμα αναβίωσε.

Πέτρος Χασάπης
olympia.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.