Η επίσκεψη της Παραμυθοδρομίας στα Σέρβια – Δείτε το βίντεο

Στα Σέρβια έκανε στάση η 1η Παραμυθοδρομία 2012-2013 που ξεκίνησε από τον Έβρο με τελικό προορισμό το Ακρωτήριο Ταίναρο. Ο αφηγητής παραμυθιών o Δημήτρης Αβούρης, υπεύθυνος της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Όναρ-μέσω τέχνης για το παιδί» έδειξε με έναν ξεχωριστό τρόπο πως συνδυάζεται  η αφήγηση ελληνικών παραδοσιακών παραμυθιών με την εκπαιδευτική αγωγή και την θεραπεία μέσω τέχνης.

Παράλληλα η πρωταθλήτρια των δρόμων ημιαντοχής Ειρήνη Κοκκιναρίου συζήτησε μαζί με τους γονείς και τα παιδιά θέματα που σχετίζονται με την άθληση και τη σωστή διατροφή. Νωρίτερα μαζί με τα παιδιά η ελληνίδα πρωταθλήτρια κρατώντας στα χέρια της την αναμμένη δάδα που συνοδεύει την παραμυθοδρομία διέσχισε τις κεντρικές οδούς των Σερβίων πριν καταλήξει στο Δημαρχείο όπου και πραγματοποιήθηκε η διάλεξη-αφήγηση.

Την εκδήλωση υποστήριξαν ο Δήμος Σερβίων – Βελβεντού και ο Παιδότοπος «Έλα να παίξουμε΄΄.

[iframe src=”http://player.vimeo.com/video/60235275″ width=”589″ height=”442″ frameborder=”0″ webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowFullScreen]

H PARAMYTHODROMIA STA SERVIA from Dimos Servion – Velventou on Vimeo.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.