Κοζάνη: Bazaar αλληλεγγύης στους Καρκινοπαθείς με χειροποίητες δημιουργίες!



Από τον Πρωινό Λόγο

«Ο κόσμος είναι αλλιώς όταν είμαστε μαζί». Αυτό το μήνυμα αλληλεγγύης και προσφοράς προς τον συνάνθρωπο που θέλει να περάσει το «FORUM Πολιτών Κοζάνης», το οποίο με την πολύτιμη συμβολή του πάντα φιλόξενου σε παρόμοιες καλλιτεχνικές δράσεις ART CAFE, διοργανώνουν ένα bazaar με τίτλο «Χειροποίητη δημιουργία», τα έσοδα από το οποίο θα δοθούν για την ενίσχυση των καρκινοπαθών της Κοζάνης!

Πιο συγκεκριμένα, όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις των χειροποίητων ειδών τα οποία διατίθενται στο bazaar, θα δοθούν στον σύλλογο Καρκινοπαθών Κοζάνης, για την ενίσχυση του σημαντικού έργου και της δράσης του. Είναι μια κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, αφού για την υλοποίησή του, συνεργάστηκαν και προσέφεραν αφιλοκερδώς τα καλλιτεχνήματά τους, δεκάδες ερασιτέχνες δημιουργεί της Κοζάνης.

Τους τοίχους του Art Cafe (τόσο κάτω όσο και στον επάνω χώρο), έχουν στολίσει όμορφες χειροποίητες δημιουργίες και καλλιτεχνήματα. Κοσμήματα κάθε είδους, όπως μπιζού, κολιέ, σκουλαρίκια, βραχιόλια, μπρελόκ, κομπολόγια, καρφίτσες, φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι (από διάφορα υλικά, σε διάφορα χρώματα, σχέδια, τεχνοτοπίες, ασημένια, από σκοινιά, δέρμα, πέτρες ή ημι-πολίτιμους λίθους), αλλά και διάφορα άλλα χειροποίητα διακοσμητικά για το σπίτι (βάζα, κουτάλες κ.λπ.), διατίθενται για το κοινό της Κοζάνης.

Όλες οι χειροποίητες δημιουργίες διατίθενται σε συμφέρουσες τιμές, ενώ όλα τα έσοδα θα δοθούν εξολοκλήρου στους καρκινοπαθείς. Ο κόσμος ανταποκρίνεται πολύ θετικά στην πρωτοβουλία του FORUM Πολιτών Κοζάνης, το οποίο στους λίγους μήνες δράσης και παρουσίας του στα τοπικά δρώμενα της Κοζάνης έχει δείξει ότι έχει παρόμοιες ανησυχίες και στοχεύει στην ανακούφιση των συμπολιτών του, αλλά κυρίως, στο να περάσει ένα μήνυμα αλληλεγγύης, βοήθειας προς τον συνάνθρωπο, εθελοντικής δράσης και προσφοράς!

Στον μισό μήνα που λειτουργεί το bazaar στο ART CAFE έχει συγκεντρωθεί ήδη ένα σεβαστό ποσό, και οι υπεύθυνοι ελπίζουν ότι οι πολίτες της Κοζάνης θα το αγκαλιάσουν πιο θερμά. Οι χειροποίητες δημιουργίες θα βρίσκονται στο ART CAFE για όλο τον Φεβρουάριο…Όσοι πιστοί προσέλθετε…!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.