Πάνω από 13.000 υπογραφές σε Κοζάνη και Φλώρινα για το σχέδιο «ΑΘΗΝΑ»



Περισσότερες από 13.000 υπογραφές έχουν συλλέξει σε Κοζάνη και Φλώρινα πολίτες των δυο νομών, σε μια προσπάθεια που ξεκίνησαν αμέσως μετά την ανακοίνωση του σχεδίου “Αθηνά”, φοιτητές και εργαζόμενοι του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Οι πολίτες  συνυπογράφουν και συμμετέχουν με αυτόν τον τρόπο στον αγώνα, που ξεκίνησε για να μείνει αυτόνομο το Πανεπιστήμιο, είτε ηλεκτρονικά είτε περνώντας από το κιόσκι το οποίο έχει εγκατασταθεί στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης, δίπλα στο ρολόι, για να υπογράψουν την παραμονή του εκπαιδευτικού ιδρύματος στην περιοχή.

Παράλληλα στον ίδιο χώρο βρίσκονται και φοιτητές του ΤΕΙ από το τμήμα Διοίκησης επιχειρήσεων,  ζητώντας την συμπαράσταση των πολιτών ώστε να μην υπάρξει καμία αλλαγή. Μέχρι σήμερα έχουν υπογράψει περισσότερα από 1670 άτομα και αναμένεται να αυξηθεί ο αριθμός τις περισσότερες ημέρες καθώς θα προχωρήσουν οι φοιτητές σε ενημέρωση και στην συλλογή υπογραφών σε συλλόγους φορείς, υπηρεσίες καφέ και εστιατόρια. Στόχος πάντως είναι να ξεπεράσουν τις 30.000 υπογραφές στην Δυτική Μακεδονία.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ Σύνταξη Δέσποινα Αμαραντίδου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.