Η κοπή της πίτας του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Γαλατινής – Βίντεο



Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στην εκδήλωση κοπής της πίτας για τη νέα χρονιά, που διοργάνωσε την Κυριακή 27 Ιανουαρίου, ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Γαλατινής στο Πνευματικό Κέντρο της περιοχής.

Η παρουσία του κόσμου δικαίωσε την προσπάθεια των ανθρώπων του συλλόγου και τη δουλειά που γίνετε σε πολλούς τομείς, δίνοντας κουράγιο στα μέλη του Δ.Σ. για ακόμα περισσότερα πράγματα τη νέα χρονιά.

Στην εκδήλωση βρέθηκε η Δήμαρχος Βοΐου, Παναγιώτα Ορφανίδου, η οποία ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο και παράλληλα πολλές επιτυχίες στο σύλλογο, σημειώνοντας πως η στήριξη του πολιτισμού από τη δημοτική αρχή αποτελεί σημαντικό κομμάτι, παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που υπάρχουν.

Στη συνέχεια η Δήμαρχος, με την Πρόεδρο του Συλλόγου, Αλέκα Πάτρα, κόψανε την πίτα, ενώ να σημειωθεί πως στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γαλατινής, Παναγιώτης Μέτσιος, ο περιφερειακός σύμβουλος, Νίκος Κατσαούνης, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι.

[iframe width=”590″ height=”332″ src=”http://www.youtube.com/embed/3DPKhbjL46g?rel=0″ frameborder=”0″ allowfullscreen]

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.