Ενημερωτική εκδήλωση: «Ανάπτυξη τοπικού δικτύου χουμοποίησης – κομποστοποίησης οργανικών απορριμμάτων»



Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα την «Ανάπτυξη  τοπικού  δικτύου χουμοποίησης -κομποστοποίησης οργανικών απορριμμάτων» θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου στις 6.30μ.μ. ο Δήμος Βοΐου στα πλαίσια της συνολικού σχεδιασμού που έχει εκπονήσει η δημοτική αρχή για την καλύτερη διαχείριση των απορριμμάτων.

Η εκδήλωση, που σκοπό έχει την ενημέρωση των δημοτών για την υλοποίηση του ολοκληρωμένου προγράμματος οικιακής κομποστοποίησης στο Δήμο Βοΐου και για τα οικονομικά και περιβαλλοντικά οφέλη που προκύπτουν από την μείωση του όγκου των απορριμμάτων με την οικιακή κομποστοποίηση, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στη Σιάτιστα με τη συμμετοχή των πολιτών.  

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα γίνονται  αιτήσεις από τους δημότες, για δωρεάν διάθεση των κάδων κομποστοποίησης, τους οποίους προμηθεύτηκε πρόσφατα ο Δήμος Βοΐου, στο πλαίσιο του Χρηματοδοτικού Προγράμματος του Πράσινου Ταμείου -«Αστική Αναζωογόνηση  2012-2015».

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.