Με επιτυχία η ενημέρωση υποψήφιων επενδυτών για την «Εφαρμογή της προσέγγισης LEADER» στη Σιάτιστα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση που συνδιοργανώθηκε από τον Δήμο Βοΐου και την Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε. – ΑΝΚΟ την Τρίτη 22 Ιανουαρίου στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημαρχείου Βοΐου στη Σιάτιστα, με θέμα τη 2η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του Άξονα 4 «Εφαρμογή της προσέγγισης LEADER» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2007-2013.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η δήμαρχος Βοΐου, Παναγιώτα Ορφανίδου, που απεύθυνε και σχετικό χαιρετισμό, ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Γαρούφος, οι περιφερικοί σύμβουλοι, Λάζαρος Γκερεχτές, Νίκος Κατσαούνης, Βαγγέλης Σημανδράκος, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, και αρκετός κόσμος.

Κατά την εκδήλωση, στελέχη της ΑΝΚΟ, που είναι η Ομάδα Τοπικής Δράσης (Ο.Τ.Δ.) για την υλοποίηση του τοπικού προγράμματος στο Νομό Κοζάνης, παρουσίασαν αναλυτικά τις δράσεις που έχουν προκηρυχθεί, καθώς επίσης και τις δυνατότητες και ευκαιρίες  που παρέχονται από το πρόγραμμα, έτσι ώστε οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν τις προτάσεις τους έως τις 28 Φεβρουαρίου 2013, που είναι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προτάσεων.

Παράλληλα, απάντησαν σε ερωτήματα ενδιαφερομένων υποψήφιων επενδυτών της περιοχής σχετικά με το Πρόγραμμα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.