Γρεβενά: Δυο «δράκοι» στο ίδιο κελί!

Σε πτέρυγα υψίστης ασφαλείας στις φυλακές Γρεβενών βρίσκεται ο Χρήστος Παπαζόγλου, ο στυγερός βιαστής και δολοφόνος της 34χρόνης Ζωής Δαλακλίδου, το έγκλημα του οποίου συντάραξε το πανελλήνιο.

Ο 27χρόνος βρίσκεται στις φυλακές Γρεβενών μετά και το φρικιαστικό έγκλημα που διέπραξε στο ίδιο κελί με τον 21χρόνο Αχμέτ Βακάς, τον Πακιστανό βιαστή της Πάρου, ενώ ο ίδιος είχε βρεθεί ξανά στις ίδιες φυλακές το 2011 για ένα πεντάμηνο ως προφυλακισμένος για υπόθεση απόπειρας βιασμού. Οι δύο τους όπως γράφει το thrakitoday έχουν μεταφερθεί σε πτέρυγα που θεωρείται υψίστης ασφαλείας, καθώς τα εγκλήματα που διέπραξαν συγκλόνισαν ακόμη και τον κόσμο των φυλακών.

Οι υπεύθυνοι των φυλακών είναι υποχρεωμένοι υπό τον φόβο επεισοδίων να μεταχειριστούν διαφορετικά τους δύο στυγερούς εγκληματίες, κρατώντας τους μακριά από τους υπόλοιπους κρατούμενους.

Οι φυλακές Γρεβενών σύμφωνα με την εφημερίδα «Το Έθνος της Κυριακής» διαθέτουν 597 κρεβάτια, φιλοξενούν ωστόσο 750-760 κρατούμενους, με τους δύο εγκληματίες να έχουν τοποθετηθεί στην Γ’ Τύπου ασφαλείας πτέρυγα, που είναι μοναδική στην Ελλάδα, ενώ προαυλίζονται και τρέφονται χωριστά από τους υπόλοιπους.

newsit.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.