Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Εφαρμογή της προσέγγισης LEADER»

Πραγματοποιήθηκε χθες 16-1-13 με μεγάλη επιτυχία στην κατάμεστη αίθουσα του πρώην Δημαρχείου Ελλησπόντου στην Κοιλάδα Κοζάνης η ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Κοζάνης με την Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε. – ΑΝΚΟ, με θέμα την 2η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του Άξονα 4 «Εφαρμογή της προσέγγισης LEADER» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2007-2013.

Στελέχη της ΑΝΚΟ, που είναι η Ομάδα Τοπικής Δράσης (Ο.Τ.Δ.) για την υλοποίηση του τοπικού προγράμματος στο Νομό Κοζάνης, παρουσίασαν αναλυτικά τις δράσεις που έχουν προκηρυχθεί καθώς και τις δυνατότητες και ευκαιρίες  που παρέχονται από το πρόγραμμα έτσι ώστε οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν τις προτάσεις τους έως τις 28 Φεβρουαρίου 2013, που είναι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προτάσεων.

Θα ακολουθήσουν στο επόμενο διάστημα ενημερωτικές συναντήσεις σε κάθε Δήμο της Π.Ε. Κοζάνης με σκοπό την ενημέρωση των ενδιαφερομένων υποψήφιων επενδυτών, κατοίκων της περιοχής, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Ημερομηνία

Δήμος

Χώρος Συνάντησης

Ώρα

Τρίτη

22/1/2013

ΔΗΜΟΣ ΒΟΙΟΥ

Αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου στη Σιάτιστα

19:30

Τετάρτη 23/1/2013

ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ – ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

Αίθουσα συνεδριάσεων Δήμου Σερβίων-Βελβεντού

19:00

Παρασκευή 25/1/2013

ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

Αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Εορδαίας στην Πτολεμαΐδα

19:00

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.