Φόλες σε σκυλιά σε φάρμα γουνοφόρων ζώων στη Σιάτιστα – Προσπάθεια διάρρηξης και σε άλλη επιχείρηση

Φόλες σε σκυλιά σε φάρμα γουνοφόρων ζώων στη Σιάτιστα έριξαν άγνωστοι την περασμένη Παρασκευή. Οι φόλες ρίχτηκαν μέσα από την περίφραξη, με αποτέλεσμα να ψοφήσουν έξι σκυλιά τα οποία φυλούσαν τη φάρμα.

Από έρευνα βρέθηκαν 7 φόλες μέσα από την περίφραξη, ενώ ο ιδιοκτήτης κατέθεσε μήνυση την Παρασκευή το βράδυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες την επόμενη μέρα οι άγνωστοι προσπάθησαν να παραβιάσουν γειτονική φάρμα. Τα γεγονότα αυτά έχουν θορυβήσει τους εκτροφείς οι οποίοι για άλλη μια φορά βρίσκονται στο στόχαστρο, και λαμβάνουν ακόμη πιο αυξημένα μέτρα φύλαξης της περιουσίας τους.

Να θυμίσουμε ότι οι φάρμες έγιναν παλιότερα στόχος ακτιβιστών προκαλώντας οικονομική ζημιά εκατομμυρίων στους εκτροφείς, και τεράστια προβλήματα στο οικοσύστημα από την απελευθέρωση των ζώων.

Πάντως οι φόλες σε ζώα για απελευθέρωση των γουνοφόρων μόνο ως φιλοζωική ενέργεια δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, γι αυτό εξετάζεται κάθε ενδεχόμενο γύρω από τα τελευταία κρούσματα και τους σκοπούς των δραστών.

sierafm.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.