Δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων στο Μαυροδέντρι κατασκευάζει ο Δήμος Κοζάνης – Βίντεο



Σύμβαση για την εκτέλεση του έργου « εσωτερικό και εξωτερικό δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων τοπικής κοινότητας Μαυροδενδρίου», υπεγράφη το μεσημέρι της Παρασκευής 11 Ιανουαρίου 2012, μεταξύ του Δήμου Κοζάνης και της τεχνικής εταιρείας «ΙΚΤΙΝΟΣ Α.Τ.Ε.».  

Αντικείμενο της σύμβασης είναι οι εργασίες που απαιτούνται για την κατασκευή του εσωτερικού δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων του οικισμού, του κεντρικού αποχετευτικού αγωγού του Μαυροδενδρίου και του αντλιοστασίου κατάθλιψης των λυμάτων προς τις εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων (ΕΕΛ) στην ΒΙ.ΠΕ. Κοζάνης.

Το έργο είναι προϋπολογισμού 1.780.266,40 ευρώ, έπειτα από την μέση έκπτωση 45,34% στην οποία προέβη η εταιρία, έναντι του αρχικού προϋπολογισμού του έργου που ανερχόταν σε  3.257.000,00 ευρώ.  

Η συνολική προθεσμία κατασκευής του έργου έχει οριστεί σε πεεντακόσιες σαράντα ημέρες.

Δείτε την δήλωση του Αντιδημάρχου τεχνικών υπηρεσιών κ Βαγγέλη Καραπάτσιου:

[iframe src=”http://player.vimeo.com/video/57202538″ width=”589″ height=”442″ frameborder=”0″ webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowFullScreen]

Δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων στο Μαυροδέντρι from Dimos Kozanis on Vimeo.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.