Τα νέα τους καθήκοντα ανέλαβαν οι 7 Αντιδήμαρχοι του Δήμου Κοζάνης – Βίντεο

Τα νέα τους καθήκοντα ανέλαβαν οι 7 Αντιδήμαρχοι του Δήμου Κοζάνης, οι οποίοι για τα επόμενα δύο περίπου χρόνια, μέχρι  και τις 31.08.2014, αναλαμβάνουν να προωθήσουν και να επιλύσουν ζητήματα του δήμου Κοζάνης, ο καθένας για τις αρμοδιότητες που τον αφορούν.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Βαγγέλης Καραπάτσιος αναλαμβάνει την τεχνική υπηρεσία, ο κ. Κώστας Κυριακίδης τον τομέα ανάπτυξης, τουρισμού και ενεργειακών θεμάτων, η κ. Νικόλετα Μπουμπόναρη  έχει την εποπτεία της χωροταξίας και πολεοδομίας, ο κ. Γιάννης Παπαγεωργίου έχει την ευθύνη του τομέα καθαριότητας και πρασίνου, ο κ. Γιώργος Τζέλλος αναλαμβάνει την αντιδημαρχία οικονομικών υπηρεσιών, ο κ. Στάθης Τσανακτσίδης την εποπτεία των Δημοτικών Ενοτήτων Δημητρίου Υψηλάντη και Ελλησπόντου, καθώς και της μετεγκατάστασης οικισμών λόγω δραστηριοτήτων της Δ.Ε.Η., και τέλος ο κ. Μάρκος Φλώρος ορίστηκε αντιδήμαρχος διοικητικών υπηρεσιών και αναπληρωτής δημάρχου.

Δείτε τις δηλώσεις όλων των αντιδημάρχων:

[iframe src=”http://player.vimeo.com/video/57132940″ width=”589″ height=”442″ frameborder=”0″ webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowFullScreen]

130110_ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ from Dimos Kozanis on Vimeo.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.