«Κοζάνη –Τόπος να ζεις»: Επιτυχημένο το Χριστουγεννιάτικο Bazaar 2012

Πολύς κόσμος  συνετέλεσε στην επιτυχία του 2ου χριστουγεννιάτικου bazaar της Δημοτικής Κίνησης ‘Κοζάνη-Τόπος να ζεις’, δείχνοντας έμπρακτα ότι η κοινωνική αλληλεγγύη και η προσφορά στο συνάνθρωπο  λειτουργεί ακόμα και σήμερα και μάλιστα με γεωμετρική πρόοδο μέσα στις γιορτές, παρά τις δύσκολες εποχές που ζούμε.

Αν η περυσινή μας προσπάθεια  στόχευε στην οικονομική στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου, η φετινή  αφορούσε στην ενίσχυση μαθητών άνεργων οικογενειών του δήμου μας.

Η Δημοτική Κίνηση ευχαριστεί όλους τους συνδημότες, φορείς, επιχειρήσεις της πόλης  αλλά και μεμονωμένα άτομα για τον τρόπο που ο καθένας συνέβαλε στην επιτυχία αυτής της μεγάλης προσπάθειας, τόσο όσους προσέφεραν υλικά όσο κι αυτούς που τα μετέτρεψαν σε γλυκές χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, σε κοσμήματα ή διακοσμητικά αντικείμενα. Όσους ακόμα το επισκέφθηκαν και το υποστήριξαν οικονομικά, αλλά και όσους το στήριξαν με το τραγούδι τους.

Ευχόμαστε ακόμα η  Νέα Χρονιά να είναι  χρονιά οικονομικής ανάκαμψης για τον τόπο μας ώστε να μειωθεί ο αριθμός των αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας που σήμερα αντιμετωπίζουν οξυμμένα  προβλήματα επιβίωσης λόγω της οικονομικής κρίσης.

Ειδικότερα  επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς

Το Α΄ Σώμα Στρατού «Παύλος Μελάς» και την Δ/νση Πολιτικο- στρατιωτικής συνεργασίας του για την αμέριστη υποστήριξη τους και την παραχώρηση της αίθουσας «Φίλιππος»

Τη Δ/νση του Καφέ-Ξενοδοχείου «Ερμιόνιο»

Τα μέλη και τους χοροδιδασκάλους των 3 χορωδιών

ΚΑΠΗ Δήμου  Κοζάνης

Λαογραφικού Συλλόγου Λευκόβρυσης ‘Διγενής Ακρίτας’

Συνδέσμου Πολιτικών Συνταξιούχων Κοζάνης

οι οποίες ψάλλοντας τα κάλαντα έδωσαν τη χριστουγεννιάτικη νότα στο μπαζάρ μας

Τις  τοπικές επιχειρήσεις  χορηγούς  υλικών

Καταστήματα Yαλικών:

Ραφαηλίδου Κούλα

Μπιλιάτης και Σια

Τερνενοπούλου Σταμούλα

Αφοι  Λίττα

Γιαμουρίδου Καίτη  «Παρουσίαση»

Γκολφινοπούλου Μαρία «Sotrek»

Τσιολάκη –Μανδραβέλη «Bella Casa»

Είδη οικιακής χρήσης

Αφοι Ξανθόπουλοι –

Ζαχαροπλαστεία:

Αμορίνο

Αναστασία

Αφοι Λάτσκου

Dolcini-Γιαννακίδης

Super Market Μασούτης

Αποθήκη ξηρών καρπών

Αφοι Κωνσταντινίδη

Αλευρόμυλο

Αφοι Παρασκευά

Τους τοπικούς καλλιτέχνες, τους φίλους και τα μέλη της Δημοτικής Κίνησης για τις καλλιτεχνικές τους δημιουργίες που παραχώρησαν δωρεάν για την ενίσχυση του Bazaar:

Κωστοπούλου Θώμη, Ευαγγελία Παφίλη, Χαλβατζή Κατερίνα, Μαρία Ντίνα, «Ιδιόχειρον»- Χειροποίητα κοσμήματα , Μαλιόγκα Θωμά, Πούχια Μαρία, Δάλλα Δημήτρη, Φλώρο Σάκη, Χάρη Φούκα, Κατερίνα Τότσκα, Αλέκα Παπαδοπούλου, Βούλα  Κούρτη, Κατερίνα Σιδέρη

Τα άτομα που  παρασκεύασαν χριστουγεννιάτικες λιχουδιές:

Τζήκα Βασίλη, Πλεξίδα Μαρία, Δεληγιαννίδου Λίλα, Αλτίνη Αγάπη, Κουκουμπέση Κατερίνα, Γκαντιά Φρόσω, Πάπιστα Γλύκα, Κρανιώτη Ευτυχία, Οικονόμου Τάνια, Ζέρβα Αννα, Κωνσταντινίδου Χριστίνα, Μαλούτα Μαρούλα, Βαχτσεβάνου Βάνα

Δουζένη Νίκη, Τσικριτζή Τάσα, Σιαμπανοπούλου Ντίνα, Ιωαννίδου Δέσποινα, Δελιαλή Στέλλα, Μαμάτσιου Αννα, Χαρίση Βαίτσα, Σαμαρά Λούλα, Γαζή Καίτη, Τούμπα Δήμητρα, Μαδίκα Αναστασία, Κέππα Ντία, Παπαφωτίου Αναστασία

Κωτούλα Σταυρούλα, Τηλαβερίδου Στρατούλα,  Παπαδοπούλου Κική, Φούκα Ματίνα, Φούκα Σοφία, Καλύβα Χρυσούλα, Γεώργαρη Έλλη, Δημητριάδου Τασούλα

Κουτσοτόλη Δέσποινα, Παπαδοπούλου Μαρία, Δεληζήση Ελένη, Μπουικλή Μάρθα

Καραγκιόζη Ειρήνη, Καραγκιόζη Αναστασία, Στημονιάρη Σταυρούλα, Στημονιάρη Ευαγγελία, Καραγκιόζη Αγγελική, Δαλαμήτρου Ανατολή, Συράκου Γεωργία Γεώργαρη Αναστασία, Καραγκιόζη Αναστασία, Μπιμπίρη Μαρίκα

Τους συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, επισκέφθηκαν το bazaar στις 5 μέρες λειτουργίας του και το ενίσχυσαν κι από το υστέρημά τους ακόμα.

Όλους τους φίλους και τα μέλη της Δημοτικής Κίνησης που συνετέλεσαν με ποικίλους τρόπους στη διοργάνωση του bazaar.

Συνολικά μαζεύτηκα 1200 ευρώ, τα οποία θα δοθούν σε οικογένειες ανέργων του δήμου μας σε συνεργασία με το τμήμα Πρόνοιας του δήμου Κοζάνης.

Καλή χρονιά σε όλους με υγεία, κοινωνική ευαισθησία  και χαμόγελο.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.