Σε εξέλιξη επιχείρηση στα Πιέρια όρη – Αγνοείται ορειβάτης από την Κοζάνη!

6 μέλη της ΕΟΔ Κοζάνης συμμετέχουν στην επιχείρηση για τον εντοπισμό αγνοούμενου ορειβάτη από την Κοζάνη. Φίλου του αγνοούμενου ενημέρωσαν τις αρχές και την ΕΟΔ Κοζάνης για να συνδράμουν στις έρευνες. Οι συνθήκες είναι αρκετά δύσκολες λόγο των χαμηλών θερμοκρασιών, της χαμηλής ορατότητας λόγο νύχτας και του χιονιού που έχει πέσει στην περιοχή. Τη τελευταία φορά που έγινε επικοινωνία με τον 54χρονο αγνοούμενο αυτός βρικόταν στην περιοχή Κατσαρέσκα σε υψόμετρο περίπου 1.500 μέτρων, ενώ βρισκόταν σε πορεία από το χωριό Καταφύγι προς το ορειβατικό καταφύγιο της Αβδέλλας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 54χρονος έχει μαζί του τον απαραίτητο χειμερινό ορειβατικό εξοπλισμό.

Δύο ομάδες ερευνών κινούνται στην ευρύτερη περιοχή των 2 ορειβατικών καταφυγίων ενώ μία ομάδα ερευνών θα κινηθεί κατά μήκος δασικών δρόμων της περιοχής όπου εικάζεται ότι βρίκεται ο αγνοούμενος βάση των τελευταίων πληροφοριών που έδωσε στην τελευταία επικοινωνία του.

hrt.org.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.