Έντονη αντίδραση στη μετατροπή του Μποδοσάκειου νοσοκομείο σε παράρτημα του ΜαμάτσειουΣτο ίδιο έργο θεατές βρισκόμαστε για άλλη μία φορά, σε ένα θέμα που βασανίζει εδώ και χρόνια την πολύπαθη υπόθεση του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας.

Η ασυνάρτητη πολιτική των προηγούμενων πολιτικών προϊσταμένων υγείας, συνεχίζεται ακάθεκτη και από την σημερινή ηγεσία του Υπουργείου.

Για άλλη μία φορά καλείται η Εορδαία να αντιδράσει στα αυτονόητα, που δεν έχουν να κάνουν μ’ αυτή καθ’ αυτή την απόφαση, αλλά για τον παραλογισμό που την διακρίνει.

Εάν το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας θεωρούν κάποιοι ότι προσφέρεται σαν παράρτημα, χωρίς αυτόνομη και δυναμική διοίκηση, τότε οι ευθύνες βαρύνουν αυτούς, τους πολιτικούς της περιοχής και βέβαια την σημερινή διοίκηση το Νοσοκομείου.

Εάν επίσης, στο όνομα της περιφερειακής συνείδησης, πιστεύουν ότι δεν θα υπάρξουν αντιδράσεις, είναι γελασμένοι.

Η περιφερειακή συνείδηση δεν αφορά την υπερσυγκέντρωση αλλά την αποκέντρωση.

Ενα Νοσοκομείο που εγκρίνονται εκατομμύρια για επεκτάσεις και αναβαθμίσεις, ρίχνοντας στάχτη στα μάτια των κατοίκων της περιοχής, οδηγείται στην απαξίωση.  Ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας – Εορδαίας κάνει γνωστό προς κάθε κατεύθυνση πως η αντίδραση, τόσο η δική μας, όσο και άλλων φορέων θα είναι σφοδρή.

Καλούμε το Υπουργείο Υγείας να επανεξετάσει τις αποφάσεις του, πριν δημιουργηθούν εξελίξεις που δεν ωφελούν κανένα.

Στα θέματα της υγείας, τόσο των συναδέλφων αλλά και γενικότερα των κατοίκων της περιοχής, είναι και θα είναι η ναυαρχίδα των διεκδικήσεων και των αντιδράσεων μας.

Αναμένουμε και ΕΠΑΓΡΥΠΝΟΥΜΕ για λογικές και δίκαιες αποφάσεις, αυτές που έλειπαν τόσα χρόνια, και είναι ευκαιρία να παρθούν σήμερα από την ηγεσία του Υπουργείου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ματθαίος Καλαϊτζόπουλος

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Χαρίλαος Τοσκίδης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.