Π. Κουκουλόπουλος: Πρωτοβουλία για την εύρυθμη λειτουργία των Κέντρων Πιστοποίησης Αναπηρίας



Το θέμα της εύρυθμης λειτουργίας, τόσο των πρωτοβάθμιων όσο και των δευτεροβάθμιων επιτροπών του Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.) στην περιοχή μας, συζήτησε ο βουλευτής της Π.Ε. Κοζάνης Πάρις Κουκουλόπουλος με τη Διευθύντρια του ΙΚΑ κ. Μαριάννα Αντωνοπούλου, σε συνάντηση που είχαν προ ημερών στα πλαίσια της πρωτοβουλίας που ανέλαβε το ΠΑΣΟΚ για τη στήριξη των Ατόμων με Αναπηρία.
    
Προκειμένου να διασφαλισθεί η εύρυθμη λειτουργία του ΚΕ.Π.Α. ζητήθηκε ήδη:
 
από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και στο πλαίσιο του προγράμματος Κινητικότητας να καλυφθούν άμεσα τα διαπιστωμένα κενά που υπάρχουν στο ΚΕ.Π.Α. Κοζάνης σε διοικητικό προσωπικό από εργαζόμενους άλλων υπηρεσιών του δημοσίου τομέα που τέθηκαν ήδη σε διαθεσιμότητα

από τη Διοίκηση του ΙΚΑ να προχωρήσει το συντομότερο δυνατόν στην κάλυψη των κενών που υπάρχουν από γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων (νευρολόγοι, ψυχίατροι, καρδιολόγοι), οι οποίοι είναι απαραίτητοι για τη συγκρότηση και τη λειτουργία των διαφόρων επιτροπών.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι εντός των προσεχών ημερών θα κατατεθεί στη Βουλή η τροπολογία που συνέταξε το ΠΑΣΟΚ, μέσω της οποίας γίνεται μια σοβαρή και ολοκληρωμένη πρόταση για την προστασία των Ατόμων με Αναπηρία.

Υ.Γ. Τη σχετική τροπολογία του ΠΑΣΟΚ μπορείτε να τη διαβάσετε ολόκληρη επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα koukoulopoulos.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.