2,5 εκ. ευρώ για Βιεϊρίνια!



Οι Γερμανοί γράφουν ότι ο Πορτογάλος επιστρέφει στον ΠΑΟΚ με κόστος 2,5 εκ. ευρώ! Ή νομίζουν ότι στην Ελλάδα …λεφτά υπάρχουν, ή ξέρουν κάτι παραπάνω για την οικονομική δυνατότητα του Σαββίδη…

Πάνε να μας τρελάνουν από τη Γερμανία με αυτά που γράφουν για τον Βιεϊρίνιακαι τον ΠΑΟΚ. Η (συνήθως) έγκυρη “Bild” αναφέρει σε ρεπορτάζ της ότι Πορτογάλος άσος είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στον ΠΑΟΚ και, μάλιστα, ότι ο Δικέφαλος είναι έτοιμος να ξοδέψει 2,5 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει! Τουλάχιστον τόσα θα εξοικονομήσει η Βόλφσμπουργκ.

Βεβαίως, πρόκειται για εξαιρετικά μεγάλο ποσό για τα οικονομικά δεδομένα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και τις οικονομικές δυνατότητες του ΠΑΟΚ, που μπορεί να έχει νέο επενδυτή, αλλά μέχρι τώρα κινείται πολύ προσεκτικά στο μεταγραφικό παζάρι έχοντας αποκτήσει μόνο τον (ελεύθερο) Κατσουράνη.

Επομένως, δύο εξηγήσεις μπορεί να υπάρχουν για το ρεπορτάζ των Γερμανών. Ή νομίζουν ότι στην Ελλάδα υπάρχουν λεφτά (και γι΄ αυτό μας πίνουν το αίμα τα τελευταία χρόνια), ή ξέρουν κάτι παραπάνω σχετικά με τις επαφές του ΠΑΟΚ με τη Βόλφσμπουργκ και τις προθέσεις του Ιβάν Σαββίδη.

Τι ακριβώς αναφέρει το ρεπορτάζ της “Bild”; Ότι η μεγάλη χορηγός της ομάδας, ηΦόλκσβαγκεν, ετοιμάζει για τη νέα χρονιά σκληρή οικονομική πολιτική, μειώνοντας το παραδάκι προς το σύλλογο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η Βόλσφμπουργκ να κόψει τα μεγάλα συμβόλαια, αλλά και να πουλήσει παίκτες για να ανασάνουν τα ταμεία της. Μέσα στις πωλήσεις, λοιπόν, υπάρχει και το όνομα του Βιεϊρίνια, ο οποίος είναι πολύ κοντά στον ΠΑΟΚ και μπορεί να φέρει κέρδος 2,5 εκ. ευρώ!

“Ο νέος αθλητικός διευθυντής, Κλαους Αλοφς θα πρέπει να κάνει οικονομία στις μεταγραφές, Θα πρέπει να …ξεχάσει συμβόλαια τεράστια σαν του Ντιέγκο, αλλά και να μικρύνει το ρόστερ”, αναφέρει στο ρεπορτάζ της η “Bild” και καταλήγει: “Ήδη ο Βιεϊρίνια βρίσκεται πολυ κοντά στον ΠΑΟΚ και αυτό θα φέρει κέρδος περίπου 2,5 εκ. ευρώ”!

sportdog.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.