Αντίδραση για εκ νέου απόσπαση αστυνομικών από την Κοζάνη στον ΈβροΩς απόφαση η οποία πάρθηκε την τελευταία στιγμή ή ήταν προσχεδιασμένη αλλά αποκρύφτηκε, χαρακτηρίζει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων ΠΕ Κοζάνης την διαταγή για εκ νέου απόσπαση από τις 3 Ιανουαρίου 2013, 35 αστυνομικών από την Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης στον Έβρο για διάστημα 3 μηνών επι συνόλου 170 Αστυνομικών από ολόκληρη τη Δυτική Μακεδονία.

Τονίζεται ότι το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας και το Υπουργείο Δημοσίας Τάξης και Προστασίας Πολίτη τείνει να διαρρήξει τη σχέση μεταξύ Διοίκησης και συνδικαλισμού λειτουργώντας αυταρχικά σε κάθε σχεδόν απόφασή του, δίνοντας ένα μήνυμα στις συνδικαλιστικές οργανώσεις ότι ο ρόλος τους πλέον θα είναι διακοσμητικός. Μιλώντας στην ΕΡΑ Κοζάνης ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπάλληλων Κοζάνης Αθανάσιος Γκλαβίνας επεσήμανε ότι δεν μπορεί παρά να περιοριστεί προς το παρόν στη δημόσια καταγγελία της “ξαφνικής” απόφασης να αδειάσουν ξανά οι Υπηρεσίες της Α.Δ. Κοζάνης με τις γνωστές συνέπειες, ενώ στο πολύ κοντινό μέλλον θα ανοίξουν πολλά φλέγοντα θέματα με κυριότερα την αναδιάρθρωση των Υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ., την τροποποίηση του Κώδικα Μεταθέσεων και το Κέντρο Υποδοχής Λαθρομεταναστών στο Μαυροδένδρι στο οποίο η ένωση είναι αντίθετη.

ΕΡΑ Κοζάνης Σύνταξη Κώστας Δαβάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.