Απάντηση σε δημοσίευμα του Φιλοζωικού Σωματείου Κοζάνης ΑγγίΖωο



Διαβάσαμε στις 17-12-12 στο διαδίκτυο, δημοσίευμά σας που αναφέρεται στο ζήτημα της πρόσβασής μελών του Σωματείου σας στο Καταφύγιο του Δήμου Κοζάνης στο χώρο του πρώην στρατοπέδου Ρωμανέλη. Δεδομένου της συχνής μας επικοινωνίας και της μέχρι τώρα καλής συνεργασίας σε ζητήματα διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς, μας προξένησε ιδιαίτερη εντύπωση τόσο ο τρόπος που εκφράσατε τη δυσαρέσκεια όσο και η αιτία διότι έχουμε συζητήσει και σας έχουμε ενημερώσει και για τη διαδικασία και για τις ώρες που μπορείτε να επισκέπτεστε τον ως άνω χώρο για να παρακολουθείε και αν επιθυμείτε να προσφέρετε την όποια εθελοντική σας βοήθεια.

Ιδιαίτερα μάλιστα μετά την επιστολή σας με αριθμό πρωτοκόλλου 69.702/19-10-2012 (επισυνάπτεται), εκπρόσωποι- μέλη σας ενημερωθήκαν από τον Αντιδήμαρχο κο Αποστολίδη για την αποδοχή όλων των ζητημάτων που θέσατε και υπήρξε δέσμευση για την εφαρμογή τους σε όσο το δυνατόν πιο σύντομο χρονικό διάστημα (ήδη το θέμα της φύλαξης του χώρου έχει δρομολογηθεί αφού από την επόμενη εβδομάδα ο χώρος θα φυλάσσετε με πρωινή βάρδια). Παράλληλα διερευνώνται όλες οι διαδικασίες για να σας παραχωρηθεί, όπως ζητήσατε, χώρος πέριξ του καταφυγίου για να μπορέσετε να αναπτύξετε δραστηριότητες του συλλόγου σας όσο το δυνατόν πιο κοντά στα αδέσποτα ζώα.

Ευελπιστώντας ότι θα συνεχιστεί η καλή μας συνεργασία στη βάση που μέχρι πρότινος είχατε επιλέξει και επειδή όπως αναφέρετε και στην τελευταία παράγραφο της από 19-10-12 επιστολή σας ¨Επειδή πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να βλάψουν και να συκοφαντήσουν το Δήμο, σας δηλώνουμε ότι θα σταθούμε δίπλα στην προσπάθειά σας, και θα είμαστε αρωγοί στο έργο σας, προσφέροντας εθελοντικά την όποια βοήθεια και στήριξη μπορούμε¨ θα σας παρακαλούσαμε για οποιοδήποτε πρόβλημα συνεργασίας προκύπτει να το θέτετε υπόψη μας έτσι ώστε να αποφεύγονται παρανοήσεις και εντυπώσεις που παραπέμπουν σε άλλους ¨επαγγελματίες¨ φιλόζωους που έχοντας μοναδικό στόχο το κέρδος δεν διστάζουν να διασύρουν μια ολόκληρη πόλη και τους κατοίκους της για τα ζητήματα της διαχείρισης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.