Ακόμη περιμένουν τις αποζημιώσεις για το Γιάκοβλεφ οι συγγενείς των θυμάτων

Δεκαπέντε χρόνια μετά το τραγικό αεροπορικό δυστύχημα και την πτώση του Γιάκοβλεφ στις 17 Δεκεμβρίου του 1997 στα Φωτεινά Πιερίας, το οποίο στοίχισε την ζωή σε 74 άτομα, δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η διαδικασία των αποζημιώσεων στους συγγενείς των θυμάτων.

Και ενώ η αεροπορική εταιρεία έχει χορηγήσει τις αποζημιώσεις, το ελληνικό δημόσιο που κρίθηκε συνυπεύθυνο δια τον ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας προσέφυγε στο Συμβούλιο της Επικράτειας, όπου εδώ και τρία χρόνια δεν έχει προσδιοριστεί ακόμη η εκδίκαση. Ο συνήγορος συγγενών των θυμάτων από την Κοζάνη κ. Μάρκος Φλώρος, μιλώντας αποκλειστικά στην ΕΡΑ Κοζάνης,  εξέφρασε την λύπη του για την κατάσταση αυτή κάνοντας λόγο για καθυστέρηση που ισοδυναμεί με αρνησιδικία. Θα έπρεπε, όπως τόνισε, να είναι πολύ πιο σύντομη η απονομή της δικαιοσύνης, αφού κάποιοι γονείς έχουν ήδη αποβιώσει αναμένοντας την δικαίωση τους.

ΕΡΑ Κοζάνης Σύνταξη Κώστας Δαβάνης

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.