Ξεκίνησε η τελευταία φάση αξιοποίησης της ετήσιας κάρτας δωρεάς του Φιλοπρόοδου Συλλόγου



Από το Φιλοπρόοδο Σύλλογο γίνεται γνωστό ότι ξεκίνησε η τελευταία φάση αξιοποίησης της ετήσιας κάρτας δωρεάς που καθιερώσαμε από το 2012.

Όσοι λοιπόν προμηθεύτηκαν για τη χρονιά που φεύγει την κάρτα ετήσιας δωρεάς, καλούνται να την παραδώσουν στο Συνεταιριστικό Βιβλιοπωλείο της πόλης μας συμπληρώνοντας πατρώνυμο και Α.Φ.Μ., το αργότερο μέχρι τις 20-2-2013 για να εκδώσουμε και στη συνέχεια να αποδώσουμε στους δικαιούχους την απόδειξη δωρεάς έτους 2012, την οποία θα παραλάβουν κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων του Συλλόγου.

Οι αποδείξεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν δικαιολογητικά στις νέες φορολογικές δηλώσεις που θα υποβληθούν, για να εκπέσει φόρος από το φορολογητέο εισόδημα του 2012.

Μ’ αυτόν τον τρόπο καταφέρνουμε την πλήρη συσχέτιση των εσόδων που εισπράττει ο Σύλλογος από τις εκδηλώσεις που πραγματοποιεί, τα οποία ταυτόχρονα είναι και δωρεές.

Ευχαριστούμε όλους  τους καλούς φίλους για την κατανόηση και παρακαλούμε για τη συνεργασία τους ώστε να υλοποιηθεί αυτή η διαδικασία έγκαιρα.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος        Η Γ. Γραμματέας        Η Ταμίας
Τάσος Γκλούμπος      Ανθή Κωλέτση        Αναστασία Παπαφωτίου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.