Οι μουσικές δραστηριότητες των «THE BLUESBONE BAND» εντός και εκτός συνόρων!



H πόλη της Κοζάνης, για πρώτη φορά στα χρονικά, έχει αναδείξει ένα μουσικό σχήμα το οποίο εκπροσωπεί το είδος της BLUES μουσικής, και συγκεκριμένα του “Texas Blues”, σε πανελλήνιο επίπεδο αλλά πρόσφατα και εκτός ελληνικών συνόρων. Ο λόγος γίνεται για τους BLUESBONE BAND.

Τον περασμένο Νοέμβριο, οι “BONES”, έδωσαν δύο άκρως επιτυχημένες συναυλίες στην πόλη της Κοζάνης, η μια σε ένα ολοκαίνουργιο Blues Bar της πόλης και η δεύτερη στο 1ο Blues Meeting, του οποίου διοργανωτής ήταν ο leader των BLUESBONE, Σάκης Ντοβόλης. Κάπου εκεί, έρχεται η πρόσκληση από την γειτονική μας χώρα F.Y.R.O.M. για ένα show στην πόλη Bitola, στο οποίο το group είχε τεράστια επιτυχία. Στην συνέχεια, ακολουθούν άλλα δυο shows στον ελλαδικό χώρο, ένα στο «Mr. Friday Music Store» στην Κοζάνη και ένα στα Γιάννενα, στο Boxx Live Stage, στο οποίο οι “BONES” έπαιξαν ως headliners, και για άλλη μια φορά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Και για την συνέχεια, η φράση «on the road again» ταιριάζει απόλυτα. Μετά την μεγάλη επιτυχία που είχαν οι “BONES” στην πρώτη τους εμφάνιση στην γειτονική FYROM, ξανά κλήθηκαν αυτή τη φορά για δύο εμφανίσεις.

Στις 21 Δεκεμβρίου λοιπόν το group παίζει για πρώτη φορά στην πόλη Prilep, στο πιο φημισμένο Art Club της πόλης, και όχι μόνο, που ονομάζεται “Aporea”, ενώ στις 22 Δεκεμβρίου επιστρέφει στα γνώριμα πλέον  λημέρια του εκπληκτικού Jazz Club “Porta Jazz” στην Bitola. Σύντομα, θα ανακοινωθεί και μια τρίτη ημερομηνία για την πόλη της Οχρίδας.

Στοιχεία επικοινωνίας:
FACEBOOK: https://www.facebook.com/groups/42832187979/?bookmark_t=group
MYSPACE: www.myspace.com/thebluesboneband
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 6986642612, 6987214620,2461503319
The “BLUESBONE” street team

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.