Κάτω από τσουχτερό κρύο και με μικρή συμμετοχή η έναρξη των εκδηλώσεων του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης



Από τον Χρόνο

Κάτω από τσουχτερό κρύο και παρουσία ελάχιστου κόσμου ξεκίνησαν το απόγευμα της Τετάρτης στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης οι φετινές εορταστικές, χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Εμπορικού Συλλόγου.

Τη κάλαντα έπαιξε η «Πανδώρα», ενώ λόγω του παγετού ο ξυλοπόδαρος, η Βασίλισσα Νάρνια και το…ξωτικό είπαν τα παραμύθια τους στα μικρά παιδιά μέσα στα ξύλινα σπιτάκια που έχει στήσει το ΕΒΕ Κοζάνης.

Βολές κατά του δήμου Κοζάνης άφησε ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σάκης Δραγατσίκας, λέγοντας χαρακτηριστικά «ο δήμος Κοζάνης δεν στάθηκε αντάξιος κι έτσι ξεκινήσαμε λίγο φτωχικά. Τις επόμενες ημέρες περιμένουμε περισσότερο κόσμο».

Σε ότι αφορά στην προετοιμασία για τα Χριστούγεννα ο κ. Δραγατσίκας δήλωσε ότι «τα μαγαζιά είναι πανέτοιμα με στολισμένες βιτρίνες και περιμένουμε τώρα τον κόσμο να έρθει».

Οι εκδηλώσεις του Εμπορικού Συλλόγου έχουν ως βασικούς πρωταγωνιστές τα παιδιά, στα οποία  θα μοιράζονται γλυκίσματα, ζαχαρωτά, μαλλί της γριάς, ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει αφήγηση παραμυθιών και πολλές δραστηριότητες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης:

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012 Ωρα : 12μ.
FACE PAINTING ( Ζωγραφική προσώπου).
Εντυπωσιακό face painting στο σπιτάκι της νεράιδας των Χριστουγέννων.
ΓΛΥΚΙΕΣ ΕΥΧΕΣ
Η Νεράιδα των Χριστουγέννων πραγματοποιεί τις πιο γλυκές ευχές των παιδιών βουτώντας ευχομπισκότα στο συντριβάνι σοκολάτας!!!!!!
Είχατε ποτέ αντίπαλο ένα…. σκανδαλιάρικο ξωτικό?
Το χριστουγεννιάτικο φιδάκι σας περιμένει, να λύσετε γρίφους, να κερδίσετε πόντους, να ανέβετε σκάλες ή να γλιστρήσετε πάνω σε ένα φίδι, να ξεκαρδιστείτε στο γέλιο και ο…….. καλύτερος κερδίζει εκπλήξεις!
ΜΟΥΣΙΚΗ

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012 Ωρα : 12μ.
ΔΡΑΣΗ στους δρόμους με τους ήρωες των Χριστουγέννων. Αν συναντήσεις στο διάβα σου τον Αη Βασίλη, τα ξωτικά των Χριστουγέννων, έναν τάρανδο ή τη βασίλισσα του χιονιού χαμογέλα και μια έκπληξη σε περιμένει!!!!!!!

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012 Ωρα: 12μ.
ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ
Ο ¢η Βασίλης περιμένει τα παιδιά να μιλήσουνε, να βγούνε φωτογραφίες, να μοιράσει ζαχαροεκπλήξεις.
ΑΦΗΓΗΣΗ Χριστουγεννιάτικης Ιστορίας
Ο Ξυλοπόδαρος (αν έχει καλό καιρό) ή ο Μάγος με τα κόλπα του και τα παιχνίδια θα μαγέψει τα παιδιά!!!!!

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012
ΔΡΑΣΗ στους δρόμους με τους ήρωες των Χριστουγέννων.
Αν συναντήσεις στο διάβα σου τον Αη Βασίλη τα ξωτικά των Χριστουγέννων, έναν τάρανδο ή τη βασίλισσα του χιονιού χαμογέλα και μια έκπληξη σε περιμένει

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012 Ωρα : 12 μ.
ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ(κρυμμένος θησαυρός)
FACE PAINTING  (Ζωγραφική προσώπου)
Εντυπωσιακό face painting στο σπιτάκι της νεράιδας των Χριστουγέννων.
ΑΦΗΓΗΣΗ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ
Οι δράσεις διαρκούν έως 2 ώρες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.