Χριστουγεννιάτικο bazaar απο το Φιλοζωικό Σωματείο Κοζάνης «ΑΓΓΙΖΩΌ» στην κεντρική πλατεία



Το Φιλοζωικό Σωματείο Κοζάνης ´ΑΓΓΙΖΩΌ´ σας προσκαλεί στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar που διοργανώνει την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου και ώρα 11 π.μ – 4 μ.μ. Στον πεζοδρομο της κεντρικης πλατειας Κοζανης. Εκεί θα μπορέσετε να απολαύσετε τον καφε η το αναψυκτικό σας, συνοδευόμενο με ένα σνακ της επιλογής σας ΜΟΝΟ ΜΕ 2 ευρώ.

Παράλληλα μπορείτε να κάνετε τα ψώνια της επιλογής σας οικονομικά , Φιλοζωικα και Φιλανθρωπικά ,και αυτό γιατι μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο γηροκομειο Κοζάνης, θα μαζευτούν και τρόφιμα για το κοινωνικο παντοπωλειο Κοζάνης, καθώς και ρούχα, παιχνίδια και αλλα χρήσιμα αντικείμενα που θα διατεθούν σε άπορες οικογένειες και κοινωφελή ιδρύματα.

Εάν δεν έχετε τη δυνατότητα να συνεισφερετε οικονομικά,μπορείτε να προσφέρετε σε είδος για τους παραπάνω κοινωφελείς οργανισμούς .
Θα υπάρχουν:

ΤΡΟΦΟΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΟΦΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ!

ΨΩΝΙΣΤΕ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΖΩΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΠΛΥΜΕΝΑ, ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΕΛΕΙΤΕ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ 6942271114, 6973652651, ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.