Υπεγράφη η σύμβαση για την ανάπλαση των Ηπειρώτικων από τον Δήμο Κοζάνης – ΒίντεοΥπεγράφη την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012 μεταξύ του Δήμου Κοζάνης και της τεχνικής εταιρίας «ΛΑΜΔΑ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.», η σύμβαση για την ανάπλαση των  κοινόχρηστων χώρων των Ηπειρώτικων.

Ο αρχικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 4.220.000,00 €, ενώ η συμβατική δαπάνη ανέρχεται σε 2.332.848,00 €, έπειτα από έκπτωση 45,10 % που πραγματοποίησε η εν λόγω εταιρία. Επιπλέον το έργο περιλαμβάνει επίσης εργασίες υπογείωσης των δικτύων της ΔΕΗ στην περιοχή παρέμβασης προϋπολογισμού 553.500,00 €.

Η ανάπλαση περιλαμβάνεται τις εξής εργασίες και παρεμβάσεις:

Κατασκευή πεζοδρομίων και ασφαλτοστρώσεις στις οδούς Αγίων Σαράντα, Βασιλικής, Κύπρου, Βορείου Ηπείρου, Κοσμά Αιτωλού και τμήματος της Μπιζανίου

Τοποθέτηση κυβόλιθων

Επιστρώσεις των εξωτερικών κλιμάκων με ορθογώνιες πλάκες τύπου Καβάλας και τοποθέτηση καινούριων κιγκλιδωμάτων.

Κατασκευή εξωτερικής κλίμακας και παρτεριών δίπλα στο νηπιαγωγείο επί της οδού Παπαλουκά Σπυρίδωνος.

Τοποθέτηση πρασίνου και κατασκευή χώρων στάθμευσης αυτοκινήτων στις αντίστοιχες χαρακτηρισμένες περιοχές.

Υπογείωση των δικτύων της ΔΕΗ στην περιοχή παρέμβασης.

Η συνολική προθεσμία κατασκευής του έργου έχει οριστεί σε 30 μήνες.

Το έργο είναι ενταγμένο στο Π.Ε.Π. Μακεδονίας – Θράκης 2007 – 2013 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (Ε.Τ.Π.Α.) και από εθνικούς πόρους.

Δείτε το βίντεο:

[iframe src=”http://player.vimeo.com/video/55846251?badge=0″ width=”589″ height=”442″ frameborder=”0″ webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowFullScreen]

121218_Υπεγράφη η σύμβαση για την ανάπλαση των Ηπειρώτικων from Dimos Kozanis on Vimeo.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.