Fly fox και κουμπαράς αλληλεγγύης στο χωριό του Άη Βασίλη στο δημοτικό κήπο Κοζάνης



Το ζωηρό ενδιαφέρον εκατοντάδων μικρών και μεγάλων συμπολιτών μας, προσέλκυσε η εκδήλωση με τη γέφυρα διάσωσης (Fly Fox) και ως αθλητική δραστηριότητα, που οργάνωσε χθες Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012 στο Χωριό του Αη Βασίλη, στο Δημοτικό Κήπο Κοζάνης, το Δίκτυο Εθελοντικής Προσφοράς και Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Γραφείου Εθελοντισμού Δ. Κοζάνης με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, παράρτημα Κοζάνης. Στόχος της δραστηριότητας εκτός από τη συλλογή χρημάτων για οικογένειες που έχουν πραγματικά ανάγκη είναι παράλληλα η διασκέδαση, η εξοικείωση με το συγκεκριμένο άθλημα και η συμμετοχή των παιδιών σε εθελοντικές δράσεις στήριξης των συνανθρώπων μας. Τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα, εφόσον το επιθυμούν να συμμετέχουν και να δοκιμάσουν το FLY FOX ενισχύοντας τον « Κουμπαρά Αλληλεγγύης» με 1€, ούτως ώστε να βοηθηθούν όσο γίνεται περισσότεροι συνάνθρωποι μας με ξύλα, θέρμανση και πληρωμή λογαριασμών.

 Η Γέφυρα Διάσωσης, σαν κι εκείνες που χρησιμοποιούνται σε πραγματικές καταστάσεις, εγκαταστάθηκε από νωρίς το πρωί στο Δημοτικό Πάρκο από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης- παράρτημα Κοζάνης και έδωσε τη δυνατότητα ειδικά στα παιδιά, να μετακινηθούν δεμένα σε σχοινιά πάνω από τη λίμνη του πάρκου του Δημοτικού Κήπου. Η εποπτεία των μελών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης διασφαλίζει την ασφάλεια όλων.

 Για λόγους τεχνικούς η δραστηριότητα θα επαναληφθεί Παρασκευή 21/12/2012 από 2:00μ.μ καθώς και το Σάββατο και Κυριακή 22 & 23/12/2012 από τις 11:00.

 Στον ίδιο χώρο, τις ίδιες ημέρες και ώρες  θα λειτουργήσει το σπίτι του Αη Βασίλη, ο οποίος θα καλωσορίζει τα παιδιά που θα έχουν τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν μαζί του, με δική τους φωτογραφική μηχανή. Παράλληλα στο συγκεκριμένο χώρο θα υπάρχουν «Κουμπαράδες Αλληλεγγύης».

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.