Με δανεικούς γιατρούς από όμορα Νοσοκομεία λύνεται προς το παρόν το πρόβλημα της παθολογικής του Μποδοσάκειου



Για τις εξελίξεις αναφορικά με το πρόβλημα που παρουσιάστηκε, για μία ακόμη φορά, στην Παθολογική Κλινική του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαϊδας ενημέρωσε τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας η Δήμαρχος Παρασκευή Βρυζίδου, κατά την έναρξή της διαδικασίας.

Η κ. Βρυζίδου ούσα σε διαρκή επικοινωνία με το αρμόδιο Υπουργείο και απαιτώντας την πλήρη στελέχωση με 6 μόνιμους παθολόγους την εν λόγω κλινική, έλαβε την διαβεβαίωση ότι το πρόβλημα θα διευθετηθεί, ενώ όπως τόνισε με την παρέμβαση του Διοικητή της 3ης ΥΠΕ, για τους επόμενους τουλάχιστον 3 μήνες θα εξασφαλιστεί η συνέχιση της λειτουργίας της Παθολογικής Κλινικής με την συμβολή δύο παθολόγων από όμορα Νοσοκομεία, που θα αναλάβουν από σήμερα τα καθήκοντά τους.

«Εμείς δεν θα σταματήσουμε να διεκδικούμε την πλήρη στελέχωση της Παθολογικής κλινικής για την απρόσκοπτη λειτουργία του φορέα, ενώ εφ’ όσον δεν εισακουστούμε, το επόμενο βήμα θα είναι να σκληρύνει στη στάση της η Δημοτική Αρχή» κατέληξε η Δήμαρχος Εορδαίας.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ από το e-ptolemeos.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.