Τη γραμμή του δημότη εγκαινιάζει ο δήμος Κοζάνης – ΒίντεοΜία νέα τηλεφωνική γραμμή άμεσης επικοινωνίας με τους Δημότες εγκαινιάζει ο Δήμος Κοζάνης. Ο τηλεφωνικός αριθμός 24610 34000, η «γραμμή του δημότη», δίνει την δυνατότητα στους πολίτες του Δήμου Κοζάνης να  καλούν για οποιοδήποτε ζήτημα καθημερινότητας που τους απασχολεί και αφορά τομείς ευθύνης του Δήμου, δίνοντας λύσεις σε  πληθώρα αιτημάτων .

Το λογισμικό που πλέον διαθέτει ο δήμος έπειτα από την λειτουργία της γραμμής, παρέχει την δυνατότητα στον πολίτη να καλεί στο 24610 34000, να αναφέρει στο τηλεφωνικό κέντρο το αίτημά του, το οποίο στη συνέχεια το καταχωρεί και το δρομολογεί αυτόματα στο αντίστοιχο τμήμα, το οποίο αποδέχεται το αίτημα και προχωράει στην διεκπεραίωσή του. Όταν το αίτημα διεκπεραιωθεί  ακολουθεί ενημέρωση του δημότη με τηλεφώνημα, sms ή email.

Η γραμμή ξεκινά πιλοτικά τη λειτουργία της στις 17 Δεκεμβρίου, ενώ θα τεθεί σε πλήρη εφαρμογή από τις αρχές του 2013, εξυπηρετώντας τους πολίτες σε 24ωρη βάση.

Δείτε τι δήλωσαν ο Δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας και η Αντιδήμαρχος Νούλα Τουμπουλίδου:

[iframe src=”http://player.vimeo.com/video/55428674?badge=0″ width=”589″ height=”442″ frameborder=”0″ webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowFullScreen]

Τη γραμμή του δημότη εγκαινιάζει ο δήμος Κοζάνης from Dimos Kozanis on Vimeo.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.