Επιπλέον δρομολόγια για καλύτερη εξυπηρέτηση από και προς τα Σέρβια για τους μαθητέςΜε τους εκπροσώπους των Τοπικών Κοινοτήτων Βαθυλάκκου, Μεσιανής, Ροδίτη Λευκάρων και γονείς από τις παραπάνω περιοχές συναντήθηκε ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού κ. Βασίλης Κωνσταντόπουλος.

Η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Κοινοτικό Κατάστημα του Ροδίτη είχε ως αντικείμενο την καθιέρωση επιπλέον δρομολογίων από και προς τα Σέρβια ώστε να εξυπηρετηθούν καλύτερα κυρίως οι μαθητές που μετακινούνται στα Σέρβια για εκπαιδευτικές και άλλες δραστηριότητες πέραν του σχολικού ωραρίου.

Ήδη για το συγκεκριμένο ζήτημα υπήρξε απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου με την οποία θα αναλάβει το κόστος ο Δήμος και πλέον θα υπάρξει η σχετική συνεννόηση με το ΚΤΕΛ ώστε να ξεκινήσουν τα επιπλέον δρομολόγια όπως αυτά συμφωνήθηκαν με τους γονείς. (έξι συνολικά δρομολόγια την εβδομάδα, απογευματινές ώρες).

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.