Χριστουγεννιάτικο bazaar απο σχολεία της Κοζάνης!



Tο διδακτικό προσωπικό των προαναφερομένων σχολικών μονάδων του Δήμου Κοζάνης, σε συνεργασία με τους συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων αυτών και τους μαθητές μας, αποφασίσαμε μέσα στα πλαίσια του ανθρωπισμού και της ευγενούς προσφοράς και αλληλεγγύης στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, να διοργανώσουμε χριστουγεννιάτικο bazaar, στο ισόγειο του Λαογραφικού Μουσείου Κοζάνης.

Τα εγκαίνια θα γίνουν την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα: 6μμ. ενώ η έκθεση θα λειτουργήσει και τις δύο επόμενες ημέρες 12 και 13 Δεκεμβρίου και ώρες : 5-8.30 το απόγευμα.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στο Ειδικό Σχολείο Κοζάνης, ως ελάχιστο δείγμα εκτίμησης της προσφοράς και του έργου που επιτελούν, για τα παιδιά και τις οικογένειές τους, ως μια μικρή ανάσα στα μεγάλα οικονομικά προβλήματα του Ειδικού Σχολείου Κοζάνης.

Ας προσπαθήσουμε για μια ακόμη φορά να δείξουμε με τον πιο ανάγλυφο και πειστικό τρόπο πως για μας μέτρο των πραγμάτων και των όντων εξακολουθεί να είναι ο άνθρωπος.

Άλλωστε δεν πρέπει να λησμονούμε πως :΄΄ Δεν αρκεί να ονειροπολούμε με τους στίχους . Είναι λίγο. Δεν αρκεί να πολιτικολογούμε . Είναι πολύ.

Κατά βάθος ο υλικός κόσμος είναι απλώς ένας σωρός από υλικά. Θα εξαρτηθεί από το αν είμαστε καλοί αρχιτέκτονες το τελικό αποτέλεσμα , ο παράδεισος ή η κόλαση που θα χτίσουμε. Αν η ποίηση παρέχει μια διαβεβαίωση , είναι ακριβώς αυτή: ότι η μοίρα μας , παρ΄ όλα αυτά, βρίσκεται στα χέρια μας ΄΄

Σας περιμένουμε, να σμίξουμε στην ίδια στράτα και να μοιραστούμε την ομορφιά που κρύβει η ψυχή.

Με τιμή
Οι συνοδοιπόροι (συνδιοργανωτές)

1Οο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης
Δημοτικό Σχολείο Καρυδίτσας
Νηπιαγωγείο Καρυδίτσας

το είδαμε στο vetonews.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.