Ποδηλατοβόλτα στην Κοζάνη το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου με την παρουσία του Γιώργου Αμυρά



Στα πλαίσια των εκδηλώσεων των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Κοζάνης οι διοργανωτές του μουσικού Φεστιβάλ Κοζάνης με την υποστήριξη της εταιρείας Πολιτισμού – Αθλητισμού Π.Ε. Κοζάνης διοργανώνουν ποδηλατοβόλτα σε συνεργασία με το τον Γιώργο Αμυρά του ¨Μένουμε Ελλάδα¨ και τη βοήθεια του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης ¨Γέφυρα Ζωής¨.

Το ποδήλατο είναι σωστή επιλογή. Είναι ασφαλές, ευχάριστο, ωφέλιμο για την υγεία, την τσέπη, την διάθεση, δεν (ηχο)ρυπαίνει και δεν ενοχλεί, χρειάζεται ελάχιστο χώρο για την κίνηση και για την στάθμευσή του. Το ποδήλατο δεν είναι “λύση ανάγκης” αλλά συνειδητή επιλογή για τον κοινωνικά υπεύθυνο πολίτη.

Το ποδήλατο μπορεί να καθιερωθεί στις πόλεις μας κερδίζοντας το σεβασμό, το χώρο και τις υποδομές που του χρειάζονται. Οι παραδοσιακές ποδηλατουπόλεις της Ευρώπης, όπως το Άμστερνταμ και η Κοπεγχάγη, χρωστάνε την σημερινή τους μορφή στην πετρελαϊκή κρίση του 1973. Με τον ίδιο τρόπο η σημερινή κρίση μπορεί να δώσει στις δημιουργικές δυνάμεις των δικών μας πόλεων την απαραίτητη ώθηση για να τις μεταμορφώσουν.

Φέρε και το κράνος σου μαζί, μάθε να προστατεύεις τον εαυτό σου, η ασφάλεια και η Υγεία μας είναι πάνω από όλα.

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012, 10:00 προσυγκέντρωση στο Καμπαναριό Κοζάνης (Κεντρική Πλατεία), 10:30 εκκίνηση.

Διαδρομή 16,4 Χιλιόμετρα

Πρόγραμμα
Εκκίνηση 10:30 Κεντρική πλατεία Κοζάνης-Πεζόδρομος-Π. Χαρίση-Δαβάκη- Ολυμπιάδος -Λεωφόρος Α. Παπανδρέου- Άργιλος  (μέσω ποδηλατοδρόμου)  –11:15 Εκκλησάκι Αγίας Ειρήνης στο Δασάκι (στάση για ξεκούραση)
– 11:30Επιστροφή: Άργιλος – Κοζάνη (μέσω ποδηλατοδρόμου)  – Λεωφόρος Α. Παπανδρέου – Πλ. Συντάγματος- μητροπολίτου Φωτίου – Μπουσίου – Κεντρική πλατεία Κοζάνης, 12:15 τερματισμός.
Υποστήριξη πορείας.Τσαουσίδης Θεόδωρος  6977337561
Ποδήλατο = Υγεία + Καθαρό Περιβάλλον
Έλα στην Κεντρική Πλατεία, Σάββατο 8/12/2012   στις 10:00

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ – ΥΓΕΙΑ
ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ  –  ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ

Τσαουσίδης Θεόδωρος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.