Ο Τελικός του Φεστιβάλ Κοζάνης 2012!



Σας προσκαλούμε στον τελικό του φεστιβάλ που θα γίνει στην Αίθουσα Τέχνης Κοζάνης, το Σάββατο 08/12/2012. Ώρα έναρξης: 21.00 – ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Στη φετινή μας πρόσκληση, ανταποκρίθηκαν 65 δημιουργοί και μουσικά σχήματα με 115 πρωτότυπες μουσικές συνθέσεις από όλη την Ελλάδα. Η κριτική επιτροπή, αποτελούμενη από τους: Μελίνα Τανάγρη, Ευσταθία, Αντώνη Μιτζέλο και Γιώργο Τζούκα, επέλεξε τα 10 τραγούδια που θα διαγωνιστούν ζωντανά στην πόλη μας για την ανάδειξη της καλύτερης σύνθεσης. θα υπάρξει επίσης ειδικό βραβείο στίχου. Σας προσκαλούμε όλους να απολαύσουμε μαζί τους νέους δημιουργούς, στηρίζοντας την αξιέπαινη προσπάθειά τους στα μονοπάτια της μουσικής τέχνης!

Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε τα βιογραφικά όλων των δημιουργών και να ακούσετε τις συνθέσεις τους: http://musicfest.gr

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους υποστήριξαν την προσπάθεια αυτή, την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας – Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, την Εταιρεία Πολιτισμού, Τουρισμού, Αθλητισμού & Κοινωνικής Παρέμβασης Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (Ε.Π.Τ.Α.Κ) και τους αξιόλογους χορηγούς μας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.