Οι αποφάσεις της γενικής συνέλευσης των εργαζομένων του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού

Στη γενική συνέλευση των εργαζομένων του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού, που πραγματοποιήθηκε στις 04/12/2012 αποφασίσθηκε:

Η συνέχιση του αγώνα ενάντια στα μέτρα διάλυσης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της εξαθλίωσης της κοινωνίας, με μέσα που θα επιλεγούν από τους εργαζόμενους, με στόχο την ευρύτερη διάδοση των αιτημάτων και την αποτελεσματικότητα των κινητοποιήσεων.

Ο συντονισμός αγωνιστικών κινήσεων με τους υπαλλήλους των άλλων Δήμων του νομού Κοζάνης, καθώς και με εργαζόμενους άλλων φορέων, άνεργους, φοιτητές,  συνταξιούχους που πλήττονται, όπως όλοι, από την ολομέτωπη επίθεση της νεοφιλελεύθερης βαρβαρότητας.

Παραμένουμε αλληλέγγυοι σε κάθε άνθρωπο που αντιστέκεται σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς,  προασπίζοντας την αξιοπρέπεια, την ελευθερία, την ισότητα και την δικαιοσύνη.  

Εκφράζουμε επίσης την αμέριστη συμπαράστασή μας στους κατοίκους της Χαλκιδικής και της Θράκης που αγωνίζονται για το αυτονόητο δικαίωμα να διαφυλάξουν και να αποφασίζουν για τον τόπο τους.

Ενάντια σε κάθε προσπάθεια εκφασιμού της κοινωνίας, ενάντια στην προσπάθεια να μας στρέψουν τον έναν εναντίον του άλλου,

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ

ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΙ, ΟΧΙ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.