Το βραβείο του πιο προσεγμένου περιπτέρου απέσπασε η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας



Το βραβείο του πιο προσεγμένου περιπτέρου απέσπασε η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στην 28η διεθνή τουριστική έκθεση Philoxenia στη Θεσσαλονίκη.

H Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και η Εταιρεία Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας στο πλαίσιο του προγράμματος προβολής του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας συμμετείχε στην τουριστική έκθεση «PHILOXENIA 2012», που υλοποιήθηκε από 22 έως 25 Νοεμβρίου 2012 στην Θεσσαλονίκη.

Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποίησε την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη.

Το βραβείο του πιο προσεγμένου περιπτέρου απέσπασε η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας την οποία εκπροσώπησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Συνοχής Αθανάσιος Κοσματόπουλος, ο Πρόεδρος της Εταιρείας Τουρισμού και Περιφερειακός Σύμβουλος Καστοριάς Φιλώτας Ταλίδης, ενώ το περίπτερο επισκέφθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Δημήτρης Ηλιάδης και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Μαρία Τσακνάκη και Βασίλης Γιαννάκης.

Την έκθεση επισκέφθηκαν ο Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κιουπτσίδης καθώς και οι αντιδήμαρχοι Αμυνταίου Άργους Ορεστικού και Καστοριάς.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.