Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας: Εισαγγελική έρευνα για την επταετία 2003-2010!



Υπερδιπλάσια κατανάλωση στους «αναλυτές αερίων» εντόπισαν οι έρευνες του ΣΔΟΕ στο Νοσοκομείο της Πτολεμαΐδας κατά την 7ετία 2003-2010 ενώ ακόμα το «Μποδοσάκειο» στο ίδιο χρονικό διάστημα προμηθεύτηκε και δεύτερο μηχάνημα μάρκας Siemens.

Ήδη το νοσοκομείο έχει μπει στο μικροσκόπιο εισαγγελικής έρευνας ενώ το πρωί της Τρίτης για μια ακόμη φορά την κεντρική είσοδο του νοσηλευτικού ιδρύματος της Εορδαίας πέρασαν (όπως φαίνονται στην φωτογραφία) οι άνδρες του ΣΔΟΕ κάνοντας φύλλο και φτερό όλα τα τιμολόγια και χαρτιά των προμηθειών της τελευταίας περιόδου. Σύμφωνα με (αποκλειστικές) μας πληροφορίες το ψάξιμο του δικαστικού λειτουργού αγγίζει όλες τις διοικήσεις των τελευταίων ετών τις οποίες και έχει καλέσει στο πλαίσιο των ερευνών του. Η πλευρά του νοσοκομείου όπως έχουμε μάθει εμφανίζεται ανοιχτή σε κάθε έρευνα ενώ διαμηνύει ότι η αύξηση της κατανάλωσης των υλικών «Αναλυτών αερίων» παρουσιάζεται πολλαπλάσια από τα προηγούμενα χρόνια καθώς έχει προστεθεί και δεύτερο μηχάνημα από τη λειτουργία της Μονάδας εντατικής θεραπείας (η οποία ξεκίνησε) ουσιαστικά στο τέλος του 2002.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ανάλογες έρευνες πραγματοποιούνται και σε πολλά άλλα νοσοκομεία της χώρας ενώ υπάλληλοι του ΣΔΟΕ έχουν ερευνήσει και κατά το παρελθόν το «Μποδοσάκειο» χωρίς να εντοπίσουν κάτι το μεμπτό.

eordaia.org

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.