Χρυσή Αυγή: Πραγματοποιήθηκε η μηνιαία συνέλευση της Τ.Ο. Κοζάνης στο Δρέπανο



Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012 στο Δρέπανο Κοζάνης η τακτική μηνιαία συνέλευση της Τ.Ο. Κοζάνης και των τοπικών πυρήνων.

Παρόντες ήταν το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής κος. Χρυσομάλης Νικόλαος και ο Γραμματέας της Π.Ο. Δυτικής Μακεδονίας κος. Τούφας Στέλιος.

Δεκάδες μέλη και απλοί φίλοι του κινήματος μας έδωσαν το παρών στη συνάντηση όπου ο Γραμματέας της Τ.Ο. Κοζάνης κος. Λορίδας Φαίδων, ανέπτυξε διάφορα θέματα που αφορούν τα γραφεία της τοπικής και συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα για την εύρυθμη λειτουργία της.

Ο Γραμματέας της Περιφερειακής Οργάνωσης Δυτικής Μακεδονίας κος Τούφας Στέλιος έκανε έναν σύντομο χαιρετισμό, όπου ζήτησε από τα παρευρισκόμενα μέλη και τους φίλους του κινήματος μας να πυκνώσουν τις γραμμές μας, να μετέχουν στις δράσεις και τα δρώμενα της Τ.Ο. Κοζάνης και να δώσουμε όλοι μαζί τον αγώνα, έτσι ώστε στην Κοζάνη και σε όλη τη Δυτική Μακεδονία η παρουσία της Χρυσής Αυγής να είναι όσο το δυνατόν πιο ισχυρή.

Τέλος, ο κος Χρυσομάλης Νικόλαος, ως μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, μίλησε για τρέχοντα θέματα πολιτικής και οικονομίας, για τις εξελίξεις στα ζητήματα του κινήματος μας, ενώ μετέφερε και προσωπικό μήνυμα του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής κου. Μιχαλολιάκου προς τα μέλη της Τ.Ο. Κοζάνης.

Η εκδήλωση μας έκλεισε με συζήτηση και διάλογο με τα παρευρισκόμενα μέλη, για θέματα τοπικής σημασίας και για τις τρέχουσες εξελίξεις σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο.

Υπενθυμίζουμε ότι τα γραφεία της Τ.Ο. Κοζάνης λειτουργούν κάθε Παρασκευή από τις 19:00 έως τις 23:00 στην Πλατεία Γιολδάση 2.

Γραφείο Τύπου Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Π.Ο. Δυτικής Μακεδονίας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.