Ευχαριστήρια επιστολή Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας στο Ίδρυμα «Μιχαήλ και Αλεξάνδρας Κουκουλίδη»Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων και το Μαθητικό Δυναμικό του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας επιθυμούν να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους και να σας ευχαριστήσουν για την γενναιόδωρη προσφορά σας στο Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας δέκα (10) διαδραστικών πινάκων με όλο τον απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό τους.

Στις μέρες μας είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί στο συννεφιασμένο ορίζοντα αυτού του τόπου μία ακτίνα φωτός που να τροφοδοτήσει τους καθηγητές και τους μαθητές με ελπίδες για ένα καλύτερο εκπαιδευτικό αύριο. Είμαστε ιδιαίτερα τυχεροί που στην πόλη μας υπάρχουν ακόμα φωτισμένοι άνθρωποι, άνθρωποι που νοιάζονται για τη δημόσια εκπαίδευση η οποία τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα.  Έτσι νιώθουμε λιγότερο μόνοι μας, οπλιζόμαστε με θάρρος και υπομονή και προχωράμε.

Σας ευχαριστούμε λοιπόν και πάλι και υποσχόμεθα να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών, της αγάπης και της στήριξής σας.

Με απεριόριστη εκτίμηση
Η Διευθύντρια,
ο Σύλλογος Διδασκόντων,
ο Σύλλογος Γονέων  και
το μαθητικό δυναμικό του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.