Συλλήψεις για κλοπή και αφορολόγητα τσιγάρα στην Κοζάνη!



Συνελήφθησαν την 24-11-2012 τις πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνης δύο ημεδαποί, 27 και 17 χρονών, για κλοπή.  

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου σε ΙΧΕ αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο συλληφθέντες, βρέθηκαν στο χώρο των αποσκευών αυτού και κατασχέθηκαν:

δεκαπέντε (15)  τυλιγμένα τεμάχια καλωδίων που περιέχουν χαλκό διαφόρων διαστάσεων,
ένα (1) ηλεκτρικό τρυπάνι,
δύο (2) ηλεκτρικοί τροχοί,
μία (1) συσκευή ηλεκτροσυγκόλλησης,
μια (1) μπαλαντέζα,
μία (1) εργαλειοθήκη και
ένα (1) τρυπάνι.

Στη συνέχεια, στα πλαίσια της αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε ότι τα ανωτέρω αντικείμενα τα είχαν αφαιρέσει λίγο νωρίτερα από το χώρο των εργαστηρίων του  1ου Σ.Ε.Κ. (σχολικού εργαστηριακού κέντρου) Κοζάνης και αποδόθηκαν στον υπεύθυνο  τομεάρχη.

Ακολούθως σε νομότυπη  κατ΄ οίκον έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 27χρόνου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δέκα (10) πακέτα τσιγάρα, τα οποία δεν διέθεταν την ειδική φορολογική ένσημη ταινία και ανήκαν σε 52χρονη ημεδαπή, σύνοικο του 27χρονου, η οποία και συνελήφθη.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.