Γυρίσματα της εκπομπής «Η άλλη όψη» στη Σιάτιστα



Στα γυρίσματα της εκπομπής «Η άλλη όψη» με τον Μανώλη Κοττάκη ,βρέθηκε η κάμερα του siera fm. H εκπομπή έχει ως κεντρικό πρόσωπο τον Μητροπολίτη Σισανίου Και Σιατίστης κ.κ. Παύλο, ενώ παρουσιάζει και όψεις της Ζωής της Σιάτιστας.

Στην διάρκεια των γυρισμάτων πολύτιμη ήταν η συμβολή συμπατριωτών μας, που βοήθησαν με κάθε τρόπο την παραγωγή ( Σιάσιος Δημήτριος με το αρχοντικό Δόλγκηρα, Ζήσης Τζιλίνης με καβαλάρηδες του ιππικού συλλόγου, Παραδοσιακό αποστακτήριο Τάσου Σιάσιου, Παραδοσιακή ορχήστρα Αρίωνες.

Δυστυχώς λόγω αλλαγής του προγράμματος, αφού η πτήση που μετέφερε το συνεργείο δεν κατάφερε να προσγειωθεί λόγω ομίχλης, με αποτέλεσμα  τα γυρίσματα να περιοριστούν μόνο το Σάββατο κατά κύριο λόγο, δεν κατέστη δυνατόν να ληφθούν πλάνα από γουνοποιητικές επιχειρήσεις, τη βιβλιοθήκη, και το εκκλησιαστικό και παλαιοντολογικό μουσείο.

Το παρόν στα γυρίσματα έδωσε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μιχάλης Παπαδόπουλος, αφού όπως μας ανέφερε με τον παρουσιαστή Μανώλη Κοττάκη τους συνδέει παλιά φιλία, η Δήμαρχος Παναγιώτα Ορφανίδου καθώς και ο πρόεδρος του συνδέσμου γουνοποιών, Δημήτρης Κοσμίδης οι οποίοι αναφέρθηκαν με δηλώσεις τους στον Μητροπολίτη.

Η εκπομπή θα μεταδοθεί το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου στις 5 το απόγευμα, ενώ κατά την διάρκεια της εβδομάδας θα υπάρξει σχετικό διαφημιστικό τρέιλερ, καθώς και παρουσίαση των γυρισμάτων στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ 8-10.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό στον sierafm.gr

[iframe width=”590″ height=”332″ src=”http://www.youtube.com/embed/mqEArjeE3dA?rel=0″ frameborder=”0″ allowfullscreen]

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.