Έκκληση για αίμα και αιμοπετάλια στην Κοζάνη!



Έκκληση για γίνουν δότες αιμοπεταλίων, ακόμη και δωρητής μυελού των ιστών αντί να επικοινωνούν μόνο τηλεφωνικά με το σύλλογο κάνει η διοίκηση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής», με αφορμή την περίπτωση του 5χρονου Βαγγελάκη, που έχει άμεση ανάγκη σε αίμα. Μιλώντας στην ΕΡΑ Κοζάνης ο πρόεδρος του συλλόγου, Θεόδωρος Τσαουσίδης τόνισε ότι κάποιοι απ’ αυτούς που τηλεφωνούν αυτές τις ημέρες απλά ενδιαφέρονται μόνο για την κατάσταση της υγείας του μικρού Βαγγέλη και όχι για να βοηθήσουν είτε με δωρεά αίματος είτε με δωρεά αιμοπεταλίων.

Ο κ. Τσαουσίδης έκανε επίσης έκκληση όσοι ενδιαφέρονται να γίνουν δωρητές αιμοπεταλίων να επικοινωνούν με τι σύλλογο στα τηλέφωνα 24610-40575 και 6977-337561 ώστε να μπουν στη σχετική λίστα, ώστε να γίνει στη συνέχεια ο προγραμματισμός. Τέλος ο πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής» εξέφρασε την ικανοποίησή του καθώς στην τελευταία έκκληση ανταποκρίθηκαν και μάλιστα αρκετοί νέοι, κυρίως φοιτητές για να βοηθήσουν τον 5χρονο Βαγγελάκη.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.