Λιαστό κρασί Σιάτιστας ήπιε η υπουργός Τουρισμού στη Φιλοξένια 2012



Παρουσία της υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη, αλλά και του υφυπουργού Ανάπτυξης Αθανάσιου Τσαυτάρη, εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης, υπηρεσιακών παραγόντων, φορέων και επαγγελματιών του τουρισμού, πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη και χώρο της ΔΕΘ τα εγκαίνια της έκθεσης «Philoxenia 2012″.

Εκεί βρέθηκε και ο αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Συνοχής Αθανάσιος Κοσματόπουλος, ο οποίος πέρασε αρκετή ώρα στο καλαίσθητο περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, το οποίο επισκέφθηκε και η ίδια η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη.

Εκεί της δόθηκε ως δώρο ο γνωστός τόμος με την ιστορία της Δυτικής Μακεδονίας, ενώ ήπιε και ένα…σφηνάκι με το εξαιρετικό λιαστό κρασί της Σιάτιστας,όπως βλέπετε και στη σχετική φωτογραφία (Σερβίρει ο Γιάννης Πολύζος, δίπλα του ο Μιχάλης Τσίτσας)ενώ δεν έλειψαν από το δίσκο και τα παραδοσικά σαλιάρια!

Η κυρία Κεφαλογιάννη είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Αθανάσιο Κοσματόπουλο και με άλλα στελέχη της Περιφέρειας Δυτικής για τις προοπτικές τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής μας.

sierafm.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.