Ευγενία Ουζουνίδου: Άμεση η ανάγκη να δοθεί λύση στο ζήτημα του εφάπαξ των συνταξιούχων της ΔΕΗΑποτελεί άμεση ανάγκη να δοθεί λύση στο ζήτημα του εφάπαξ των συνταξιούχων της ΔΕΗ, τόνισε κατά την διάρκειατης συνάντησης που είχε χθες η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Κοζάνης Ευγενία Ουζουνίδου με τον πρόεδρο του Ταμείου Ασφάλισης Υπαλλήλων Τραπεζών και Επιχειρήσεων Κοινής Ωφέλειας Χρ. Μπουρσανίδη, στα γραφεία του ΤΑΥΤΕΚΩ.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της συζήτησης, η κ. Ουζουνίδου ζήτησε να μάθει από τον πρόεδρο του ΤΑΥΤΕΚΩ τι ακριβώς συμβαίνει και υπάρχει αυτή η σημαντική χρονική καθυστέρηση με την καταβολή του εφάπαξ και η οποία, όπως πρόσθεσε, έχει δημιουργήσει κλίμα αβεβαιότητας για πολλούς εργαζόμενους. Από την πλευρά του ο Χρ. Μπουρσανίδης, ανέφερε πως έχει δημιουργηθεί ενιαία λίστα σειράς καταβολής του εφάπαξ των συνταξιούχων της ΔΕΗ και υποστήριξε ότι χρειάζεται νομοθετική ρύθμιση για την καταβολή του εφάπαξ στους δικαιούχους βάσει την ημερομηνία της υποβολής της σχετικής αίτησης. Επίσης υποστήριξε πως η ρύθμιση του νόμου πρέπει να χαρακτηρίζεται από διαφάνεια και λογοδοσία, ενώ σημείωσε την ανάγκη νομιμότητας της διοικητικής πράξης.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Δέσποινα Αμαραντίδου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.