Έρανος από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό στην Κοζάνη



O Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός χτυπά και φέτος την πόρτα της καρδιάς σας, ζητώντας να στηρίξουμε στην πράξη τον συνάνθρωπο μας που είναι κοινωνικά και οικονομικά αδύναμος.

Να δώσουμε αγάπη και ελπίδα σε κάθε πληγωμένο, εγκαταλελειμμένο από την απανθρωπιά και  την αναλγησία. Ο ΕΕΣ άκοπα πρωτοστατεί και μάχεται όσο υπάρχουν άνθρωποι που χρειάζονται στήριξη. Ήταν, είναι και θα είναι παρών πλάι τους, ανεξάρτητα από φύλο, ηλικία, καταγωγή, θρησκεία ή φυλή.

Αποδεικνύει καθημερινά με την προσφορά του ότι το όραμα για έναν καλύτερο κόσμο είναι εφικτό όσο υπάρχουν άνθρωποι που έχουν διάθεση να συμβάλλουν στην ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου. Απλώνοντας το χέρι σ΄ όλους τους πολίτες της χώρας , τους θεωρεί όλους στρατευμένους στο έργο του και τους σκοπούς του, που δεν είναι άλλοι από τις πανανθρώπινες αξίες, της προστασίας της ζωής , της ανθρώπινης αξιοπρέπειας,  της αλληλεγγύης των ανθρώπων, της καταπολέμησης της φτώχειας και της ανθρώπινης εξαθλίωσης. Έργο σιωπηλό και αθόρυβο, αλλά ουσιαστικό, που στηρίζεται εξ ολοκλήρου στην δική σας προσφορά εθελοντισμού, αγάπης,  και φιλοτιμίας.

Η πολιτεία αναγνωρίζοντας το μεγάλο κοινωνικό έργο και την ανιδιοτελή προσφορά προς την Ελληνική κοινωνία επιτρέπει μία φορά κάθε χρόνο να γίνεται ο Πανελλήνιος Έρανος, υπέρ του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Ο Έρανος φέτος θα διενεργηθεί από 27-11-2012 έως και 10-12-2012 στην πόλη της Κοζάνης και στην Περιφέρεια. Το ποσοστό του Εράνου που αναλογεί στο Περιφερειακό τμήμα Κοζάνης, θα διατεθεί σε όσους συμπολίτες μας έχουν ανάγκη.

Γνωρίζουμε και κατανοούμε απόλυτα τις δυσκολίες των καιρών και των ημερών μας, όμως μπορεί να φτώχυνε  η  οικονομία μας, αλλά όχι τα συναισθήματά μας.

Ευχαριστούμε που και φέτος, όπως κάθε χρόνο,  εμπιστεύεστε το περίσσευμα της αγάπης σας στους Εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού δυναμώνοντας τη δράση του για επαγρύπνηση,  αλληλεγγύη, φιλαλληλία, συνώνυμη της αφιλοκερδούς προσφοράς και  ανιδιοτέλειας.

ΤΟ Δ.Σ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.