Η πουλημένη γενιά του Πολυτεχνείου κυβερνά τη χώρα τονίζει ο Τέρενς Κουίκ από την Κοζάνη



Η πουλημένη γενιά του Πολυτεχνείου κυβερνά την χώρα, υποστήριξε από την Κοζάνη ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ ξεκινώντας την τριήμερη περιοδεία του στη Δυτική Μακεδονία.

Τόνισε ότι η συγκεκριμένη γενιά αρπάχτηκε από το Πολυτεχνείο, το εκμεταλλεύτηκε και έφτασε μέσα από τον επαγγελματισμό της πολιτικής να διοικεί με τον τρόπο που διοικεί σήμερα. Σημείωσε πάντως οτι η πραγματική αφανής ήρωες εκείνης της εποχής κάθονται στο σπίτι τους και θυμούνται εκείνες τις ημέρες και δεν ασχολήθηκαν ποτέ με την πολιτική. Ο κ. Κουίκ υποστήριξε επίσης ότι ο λαός δεν έχει δει ακόμη τίποτα από το έργο θρίλερ του μνημονίου, προέβλεψε νέα λουκέτα σε χιλιάδες επιχειρήσεις και άφησε αιχμές κατά του Περιφερειάρχη Γιώργου Δακή ο οποίος μονίμως στρώνει τα χαλιά στον ανεπιθύμητο, όπως τον χαρακτήρισε, κ. Φούχτελ βάζοντας μπροστά το πρόγραμμα Άλωσης του τομέα ενέργειας στην Ελλάδα. Όσον αφορά το θέμα στις καταγγελίες Ρουπακιώτη τόνισε πως θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί τόσο εκείνος όσο και η ίδια η κυβέρνηση.  

ΕΡΑ Κοζάνης Σύνταξη Κώστας Δαβάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.