Έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. Κοζάνης για το ζήτημα της διαθεσιμότητας των υπαλλήλων ΔΕ Αορίστου Χρόνου – Βίντεο



Εκρηκτική χαρακτήρισε την κατάσταση που δημιουργείται στην τοπική αυτοδιοίκηση έπειτα και  από τις τελευταίες εξελίξεις,  ο Δήμαρχος Κοζάνης κ. Λάζαρος Μαλούτας,  στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 14 Νοεμβρίου 2012, με μοναδικό θέμα συζήτησης την διαθεσιμότητα των υπαλλήλων ΔΕ Αορίστου Χρόνου του Δήμου Κοζάνης, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4093/12.

«Η απομάκρυνση υπαλλήλων» επεσήμανε ο κ. Μαλούτας, « δημιουργεί ένα κλίμα που είναι βέβαιο ότι δεν θα επιτρέψει στην αυτοδιοίκηση να εκπληρώσει τις από το νόμο προβλεπόμενες και συνταγματικά κατοχυρωμένες αρμοδιότητές της». Ο πρόεδρος των εργαζομένων του Δήμου Κοζάνης κ. Γιώργος Τριανταφύλλου, ανέλυσε με τη σειρά του τα αιτήματα που έθεσαν οι εργαζόμενοι στην Δημοτική Αρχή.

Δείτε το βίντεο:

[iframe src=”http://player.vimeo.com/video/53538956?badge=0&color=ffffff” width=”589″ height=”442″ frameborder=”0″ webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowFullScreen]

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.