Ευχαριστήριο σε όσους βοήθησαν στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων ατόμων με Αυτισμό



Τα μέλη του συλλόγου μας (παιδιά, γονείς και φίλοι) αισθανόμαστε την  ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας βοήθησαν  στην διαμόρφωση και τον εξοπλισμό του  Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης  που λειτουργεί ο Σύλλογος μας και  στεγάζεται στην οδό Ψαρρών 4 στην Κοζάνη (πίσω από το Δημοτικό Ωδείο).

Για την διαμόρφωση και τον εξοπλισμό του  Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης  χρησιμοποιήσαμε, τις οικονομικές προσφορές του Συλλόγου των «Κασμιρτζήδων». Πρόκειται για τα έσοδα  από τις θεατρικές παραστάσεις  που παρουσιάζουν κάθε  χρόνο  οι Κασμιρτζήδες την περίοδο της Αποκριάς.

Τα έσοδα από την συναυλία «Μια αγκαλιά τραγούδια»  που διοργάνωσε τον Απρίλιο του 2012 το Α Σώμα Στρατού με πρωτοβουλία του Διοικητή του κου Ντζιμάνη Γιώργου.

Επίσης ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Κοζάνης , την Τεχνική υπηρεσία του Δήμου Κοζάνης ,τον Δ/ντη του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου κο Νίκο Αποστολίδη και τους τεχνίτες της ΔΕΗ  για την προσφορά υλικών και εργασίας.
τον κο Αθανάσιο Ψουνόπουλο για την παραχώρηση του κτιρίου
τον κο Χρήστο Σάββα  για την προσφορά  πλακιδίων
την επιχείρηση κατασκευής επιγραφών  «Ανθιμος»  
τον κο Γιάννη Ράπτη, τεχνίτη οικοδόμο
τον κο Θύμιο Παφίλη, τεχνίτη ξυλουργό
τον κο Κων/νο Πατσιούρα Ηλεκτρολόγο Μηχ/κο Τ.Ε
τους διοργανωτές του TRUCK FESTIVAL για την διάθεση του ποσού των 1500 € για τον εξοπλισμό του Kέντρου.
 
                                                                                        Για το Δ.Σ

                                                                                        Η πρόεδρος

                                                                                      Ελένη Παφύλη

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.