Σιγή ιχθύος από Κασαπίδη – Κρίσιμη η αυριανή ψήφος!



Την ώρα που η απόφαση του βουλευτή Κοζάνης Γιώργου Κασαπίδη να ψηφίσει «Παρών» στην ψηφοφορία της περασμένης Τετάρτης για τα νέα μέτρα, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την άμεση διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, συνεχίζει να δημιουργεί αναταράξεις στο τοπικό πολιτικό σκηνικό, τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στην αυριανή, επίσης κρίσιμη ψηφοφορία, για την κύρωση του προϋπολογισμού στη Βουλή.

Και αυτό, διότι εκεί θα αποδειχθεί εάν ο μέχρι πρότινος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έχει αποφασίσει να κόψει οριστικά τις γέφυρες με το κόμμα, επιλέγοντας και πάλι να δηλώσει «Παρών», ή να ψηφίσει «Όχι», ή, αντίθετα, εάν ψηφίσει «Ναι», στηρίζοντας την τρικομματική κυβέρνηση συνεργασίας του Αντώνη Σαμαρά.

Στην τελευταία περίπτωση, πάντως, δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι ο Γιώργος Κασαπίδης θα φανεί «ανακόλουθος», μετά και το «Παρών» της Τετάρτης, καθώς, όπως σημειώνουν με νόημα, «δεν είναι δυνατόν να ψηφίζεις τον προϋπολογισμό και να μην ψηφίζεις εκείνα τα μέτρα, επάνω στα οποία να στηρίζεται ο ίδιος ο προϋπολογισμός». Αντίθετα, εάν και πάλι αρνηθεί το «Ναι», τότε δύσκολα θα επιστρέψει στη Νέα Δημοκρατία, με το πολιτικό μέλλον του 41χρονου Γιώργου Κασαπίδη να «δείχνει» είτε προς την κατεύθυνση των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», είτε προς την αυτοδιοίκηση, πρώτου ή, κυρίως, δεύτερου βαθμού, δηλαδή στην Περιφέρεια.

Ο ίδιος, πάντως, μέχρι και χθες το απόγευμα δεν είχε ακόμη προχωρήσει σε οιαδήποτε δήλωση ή συνέντευξη σε κάποιο τοπικό ή κεντρικό ΜΜΕ, με την οποία να αποσαφηνίζει τις προθέσεις του για την αυριανή ψηφοφορία, αλλά και να εξηγεί τους λόγους οι οποίοι τον οδήγησαν στη δύσκολη, από κάθε πλευρά, απόφαση να μην ψηφίσει τα νέα μέτρα το βράδυ της Τετάρτης.

Πρωινός Λόγος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.