Τα Αγάλματα της πόλης από το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης



Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης συμμετέχοντας στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 100η επέτειο από την απελευθέρωση της Κοζάνης, παρουσιάζει το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Νοεμβρίου την παράσταση «Αγάλματα της πόλης-Κωνσταντίνος Δρίζης, ο ήχος του χρόνου».

Είναι η 5η συνεχή χρονιά που το ΔΗΠΕΘΕ παρουσιάζει θεατρικό χρονικό για Κοζανίτες των οποίων τα αγάλματα κοσμού την πόλη. Η φετινή παράσταση είναι αφιερωμένη στον Μεγάλο Κοζανίτη ευεργέτη, πολιτικό και επιχειρηματία Κωνσταντίνο Δρίζη, ο οποίος έπαιξε ουσιαστικό ρόλο, τόσο κατά την περίοδο του Μακεδονικού αγώνα όσο και κατά τους Βαλκανικούς Πολέμους που οδήγησαν στην απελευθέρωση της πόλης. Τα κείμενα και η σκηνοθεσία είναι του Νικόλαου Κέφαλου. Η παράσταση θα δοθεί και τις δυο ημέρες στις 9 το βράδυ και η γενική είσοδος είναι στα 5ευρώ. Πληροφορίες στα γραφεία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης, στην «Αίθουσα Τέχνης», στον ημιώροφο και στο τηλ. 24610-24062

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.