Μαζική διαδήλωση από την ΠΑΣΕΒΕ την Κυριακή στην Κοζάνη

Η Γραμματεία της ΠΑΣΕΒΕ καλεί όλα τα σωματεία και όλους τους αυτοαπασχολούμενους, σε μαζική διαδήλωση ενάντια στην ψήφιση του βάρβαρου – αντιλαϊκού προϋπολογισμού.

Η τρικομματική κυβέρνηση με την ψήφιση του κρατικού προϋπολογισμού συμπληρώνει τα νέα μέτρα και ολοκληρώνει τη σφαγή των εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων εκατομμυρίων εργαζόμενων, αυτοαπασχολούμενων, συνταξιούχων και ανέργων.

Με τις άγριες περικοπές σε μισθούς, συντάξεις, κοινωνικά επιδόματα, παροχές υγείας και πρόνοιας και την αύξηση τη φορολογίας που επιβάλουν μέσω του κρατικού προϋπολογισμού, προσφέρουν στα μονοπώλια διέξοδο από την κρίση τσακίζοντας ακόμα περισσότερο την τιμή της εργατικής δύναμης και αφαιρώντας εισόδημα από τους αυτοαπασχολούμενους επαγγελματίες – βιοτέχνες – μικρούς έμπορους.

Όλα τα μέτρα  της κυβέρνησης υπηρετούν έναν και μόνο σκοπό.
Την ανάκαμψη της κερδοφορίας των μονοπωλιακών ομίλων, μέσα από την εξαθλίωση των εργαζομένων και τη ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ της συντριπτικής πλειοψηφίας των αυτοαπασχολούμενων .

Η βίαιη ανακατανομή του πλούτου, μέσω του κρατικού προϋπολογισμού, σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων και προς όφελος των βιομηχάνων, των τραπεζιτών των εφοπλιστών και των μεγαλεμπόρων δεν  πρέπει να μείνει αναπάντητη.

Απέναντι στο αντιλαϊκό μέτωπο κυβέρνησης – μονοπωλίων, να αντιτάξουμε τη λαϊκή συμμαχία και την αγωνιστική δράση μαζί με τους εργαζόμενους για την ανατροπή της πολιτικής που μας εξοντώνει .

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Π.Α.Σ.ΕΒΕ Ν.ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.